نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه باقلوای هویج یا باقلوا مثلثی با روش اسان در خانه

طرز تهیه باقلوای هویج

ابتدا کره را آب کنید و روغن مایع را به کره اضافه کنید و کف ظرف پیرکس گرد را خوب چرب کنید. یوفکاها را روی سطح صاف باز می کنیم و قالب را روی یوفکاها قرار داده و برش می زنیم.

طرز تهیه باقلوای هویج

طرز تهیه باقلوای هویج:

مواد مورد نیاز:

مواد شربت:

طرز تهیه باقلوای هویج:

ابتدا کره را آب کنید و روغن مایع را به کره اضافه کنید و کف ظرف پیرکس گرد را خوب چرب کنید.
یوفکاها را روی سطح صاف باز می کنیم و قالب را روی یوفکاها قرار داده و برش می زنیم.


ابتدا یک یوفکای گرد کف قالب می اندازیم و بعد تکه‌ های کناره یوفکا را داخل قالب می گذاریم و وسط یوفکا ها را چرب می کنیم وقتی همه تکه های کناری را داخل قالب قرار دادیم یک لیوان پودر پسته را روی یوفکا ها پخش می کنیم و بقیق برشهای گرد را باز با چرب کردن مابینشان داخل قالب قرار می دهیم کناره‌ ها را با یک کارد مانند ویدئو به سمت داخل می دهیم و بعد با چاقو به 16 قسمت برش می زنیم و بقیه کره و روغن مایع را روی یوفکاها پخش می کنیم و در فری که روی 170 درجه گرم شده تا طلایی شدن روی یوفکاها می پزیم.


برای شربت شکر و آب و یک برش لیمو را مخلوط کرده و می جوشانیم و بعد از به جوش آمدن 17_20 دقیقه با حرارت متوسط جوشانده و می گذاریم تا ولرم شود.
بعد از خارج کردن باقلوا از فر وقتی از داغی افتاد شربت ولرم را روی باقلوا ها میریزیم 2_3 ساعت می گذاریم تا شربت خوب جذب باقلوا ها شود.
نوش جان

خروج از نسخه موبایل