نماد سایت دریای شرق

کیک پرتقال با سس پرتقال : طرز تهیه با روش آسان

کیک پرتقال

قالب رو با مخلوط ۱ ق چ روغن نیمه جامد یا کره و ۱ ق چ آرد حسابی چرب کنید آرد و بکینگ پودر رو ۳ بار الک کنید

طرز تهیه کیک پرتقال

طرز تهیه کیک پرتقال :

مواد مورد نیاز:

مواد مورد نیاز سس:

ظرز تهیه کیک پرتقال:

قالب رو با مخلوط ۱ ق چ روغن نیمه جامد یا کره و ۱ ق چ آرد حسابی چرب کنید
آرد و بکینگ پودر رو ۳ بار الک کنید
آب پرتقال رو هم بگیرید
تخم مرغ، شکر، وانیل و رنده پوست پرتقال رو با دور تند هم بزنید تا کرمی و حجیم بشه
حتما بین کار کاسه رو دورگیری کنید تا همه ی مواد خوب هم بخوره و بعداً کیک بوی زهم نگیره
آب پرتقال و روغن مایع رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید
مخلوط آرد و بکینگ پودر رو طی ۳ مرحله اضافه کنید و با همزن دستی مواد رو هم بزنید تا مایه کیک یکدست بشه
مواد رو توی قالب بریزید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد حدود ۵۰ دقیقه قرار بدید
بعد از پخت کمی که از حرارت افتاد از قالب خارج کنید

برای درست کردن سس
نشاسته ذرت، آب پرتقال، شکر و رنده پوست پرتقال رو داخل به قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت ملایم مدام‌ هم بزنید تا به غلظت مناسب برسه بعد از روی حرارت بردارید و وقتی به دمای محیط رسید روی کیک بریزید

خروج از نسخه موبایل