طرز تهیه آش انار:
طرز تهیه آش انار:
نصف استکان گندم پوست کنده (یا بلغور گندم) رو با نصف استکان جو پرک و نصف استکان برنج میذاریم بپزه. بعد که لعاب انداخت و کامل پخت ،حبوبات از قبل پخته شامل لپه،عدس و کمی لوبیا چیتی را اضافه میکنیم . ( مقادیر چشمی و دلبخواه) و بعد هم سبزی آش را میریزیم.
جداگانه دو عدد پیاز را خرد و سرخ میکنیم . بهش زردچوبه و نعنا اضافه میکنیم . میریزیم توی آش . برای کوفته ها توی مقداری گوشت چرخ کرده پیاز رنده میکنیم . ادویه های دلخواه رو میزنیم و قلقلی می کنیم . در آش در حال جوشیدن میندازیم ( کوفته ها زود خودشونو میگیرن و وا نمیرن) .
میذاریم بپزه تا جا بیافتد ( میتونید کوفته نریزین ) .وسطای پخت چند لیوان آب انار ( آب پخت آش رو جوری تنظیم کنید که جا برای آب انار بیشتری داشته باشه .)،کمی رب انار ( ترش ) و نمک و فلفل میزنیم . مقداری ترخون خشک سابیده شده که عطر و مزه عالی به آشِ انار میده.
موقع سرو از انار دون شده و نعنا داغ برای تزیین استفاده می کنیم. گلپر هم گزینه خوبیه