طرز تهیه دسر ماقوت:
مواد مورد نیاز:
- شکر یک پیمانه
- آب ۵ پیمانه
- نشاسته گل ۵ ق غ
- گلاب نصف پیمانه
- زعفران به میزان لازم
- خلال بادام نصف لیوان
طرز تهیه دسر ماقوت:
نشاسته و شکر را با آب مخلوط میکنیم باحرارت ملایم مدام هم میزنیم تا جوش بیاد و نشاسته پخته بشه بعد خلال و گلاب را اضافه میکنیم تا به غلظت کافی برسه بعد زعفران دم کرده را اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم بعد از اینکه از حرارت افتاد در ظرف سرو میریزیم و در یخچال قرار میدیم و بعد دیزاین میکنیم.
من نصف موادمو جداکردم قبل اضافه کردن زعفران به یکیش یک قاشق غذاخوری پودرکاکائو اضافه کردم واون یکی زعفران که دورنگ داشته باشم.
اصل ماقوت زعفرانیه.
غلظت این دسروقتی پخت روانه مثل فرنی نیست
بعدسردشدن حالت ژلاتینی نرمی داره.