نماد سایت دریای شرق

کیک گوشت : طرز تهیه با روش آسان !!

کیک گوشت

پیاز و سیر،رنده کردم گوشت و باهاش تفت دادم، بعد قارچ و اضافه کردم در آخر نیمی از پنیر پیتزا رو به گوشت اضافه کنید تا با حرارت گوشت ذوب بشه.

کیک گوشت :

طرز تهیه کیک گوشت:

مواد لازم:

مواد کیک:

طرز تهیه کیک گوشت


پیاز و سیر،رنده کردم
گوشت و باهاش تفت دادم، بعد قارچ و اضافه کردم
در آخر نیمی از پنیر پیتزا رو به گوشت اضافه کنید تا با حرارت گوشت ذوب بشه.


طرز تهیه کیک:
تخم مرغ ها رو خوب با همزن بزنید تا کاملا کرمی بشه. روغن رو اضافه کنید و هم بزنید.
بیکینگ پودر رو به ماست اضافه کنید و داخل مواد بریزید و به هم زدن ادامه بدید.
آرد رو بعد از این که 2-3 بار الک کردید کم کم به مواد اضافه کنید. همزن در این مرحله باید کند باشه و خیلی نیاز به هم زدن نیست. باقیمونده پنیر رو بریزید و یه هم کوچولو بزنید. مواد کمی سفت میشه که جای نگرانی نیست و اگه ماستتون کم آب بود و حس کردید خیلی سفته کمی شیر به اون اضافه کنید.


فر را از قبل با درجه 200 روشن کنید تا خوب گرم بشه.
قالب کیک که رو با روغن خوب چرب کردید و کمی آرد روی اون بپاشید. نیمی از مواد کیک رو داخل قالب بریزید.
گوشت رو روی کیک بریزید و یکنواخت پخش کنید. نیمه دیگه کیک رو روی گوشت بریزید قالب رو یه تکون بدید تا بطور یکنواخت روی گوشت رو بپوشونه.
قالب رو به مدت 45 دقیقه داخل فر بگذارید. با خلال دندون یا چنگال امتحان کنید اگه کیک چسبنده نبود آماده است.

منبع:پیج اینستاگرام آشپزی باکیاوکیاناز poopakhagi

خروج از نسخه موبایل