کیک وافل شکلاتی !! طرز تهیه با روش آسان

آموزش آشپزی دسر کیک و شیرینی

کیک وافل شکلاتی

کیک شکلاتی غنی که به وافل کیک شکلاتی تبدیل شده است. بدون هیچ مرحله پیچیده !

ساخت فوق العاده آسان از ابتدا تنها با یک کاسه تنها در 30 دقیقه! از بیرون ترد، از داخل لطیف پر از شکلات غنی.

مواد مورد نیاز:

  • 2 فنجان آرد همه منظوره (یا آرد ساده)
  • 1/3 فنجان پودر کاکائو شیرین نشده
  • شکر قهوه ای 1/3 پیمانه
  • 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 2 تخم مرغ بزرگ، کمی هم زده شده
  • 1/3 فنجان روغن (یا کره ذوب شده کم چرب)
  • شیر 1 3/4 فنجان

طرز تهیه کیک وافل شکلاتی

  • در یک کاسه بزرگ آرد، پودر کاکائو، شکر قهوه ای، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
  • در مرکز مواد خشک یک چاه ایجاد کنید. تخم مرغ، روغن (یا کره ذوب شده) و شیر را اضافه کنید. مواد مرطوب را با هم مخلوط کنید تا خمیر به خوبی ترکیب و یکدست شود.
  • وافل را طبق دستورالعمل سازنده بپزید.
  • گرم را با پودر شیرین کننده یا شکر و نوتلا یا شکلات آب شده سرو کنید.
  • برای تهیه گاناش نوتلا: 1/4 فنجان نوتلا را در مایکروویو به مدت 30 تا 60 ثانیه ذوب کنید تا به غلظت نازکی برسد. 3-4 قاشق غذاخوری شیر را بزنید (به نظر می رسد که در شرف گرفتن است، اما به زدن ادامه دهید)! بعد از حدود 30 ثانیه براق و صاف به نظر می رسد.
کیک وافل شکلاتی

ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image