طرز تهیه مرغ تایلندی + نکات

آموزش آشپزی غذای ملل

طرز تهیه مرغ تایلندی ، بسیار آسان و در 35 دقیقه آماده است!

برای تفت دادن رشته های خود، مرغ را از ماهیتابه خارج کرده و رشته های آماده را در سس آماده شده خود تفت دهید. این مرحله حدود 2 دقیقه طول می کشد! سپس مقداری از لعاب باقیمانده را در سرتاسر رشته فرنگی مخلوط کرده و مرغ را دوباره در تابه قرار دهید. با بادام زمینی خرد شده، فلفل قرمز خرد شده و پیاز سبز تزیین کنید (می توانید گشنیز خرد شده را هم اضافه کنید).

مواد مورد نیاز برای طرز تهیه مرغ تایلندی:

  • 6 عدد ران مرغ به صورت پوستی و استخوانی*
  • 1 قاشق چایخوری روغن بادام زمینی
  • 3 عدد پیاز سبز، ریز خرد شده
  • 1 فلفل قرمز کوچک، ریز خرد شده
  • 1/4 فنجان بادام زمینی له شده

نودل ماریناد/استر فرای:

  • 1 فنجان سس فلفل قرمز تایلندی (برای کاهش کربوهیدرات از بدون شکر استفاده کنید)
  • 1/3 فنجان سس سویا کم سدیم
  • 1/3 فنجان سرکه سفید
  • 6 قاشق غذاخوری شکر نارگیل یا شکر قهوه ای (از شکر قهوه ای جایگزین برای کربوهیدرات کمتر استفاده کنید)
  • سس ماهی 4 قاشق غذاخوری
  • 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
  • 1 قاشق غذاخوری آب لیموترش
  • 1 قاشق غذاخوری سیر خرد شده
  • 2 قاشق چایخوری روغن کنجد (یا بادام زمینی).
  • 6.5 اونس | 180 گرم رشته فرنگی برنج، آماده شده بر اساس دستورالعمل بسته بندی (معمولا به مدت 5-6 دقیقه آب پز)
  • 3/4 فنجان جوانه لوبیا
  • 1 عدد هویج رنده شده بزرگ

طرز تهیه مرغ تایلندی

  • فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید | 400 درجه فارنهایت
  • برای تهیه ماریناد، همه مواد ماریناد را در یک کاسه عمیق با هم ترکیب کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند. حدود 2 فنجان از سس را در یک قابلمه کوچک بریزید و برای بعد نگه دارید (فقط 1/4 فنجان سس برای ماریناد نیاز دارید).
  • پوست و چربی اضافی ران مرغ را جدا کنید. ران ها را در 1/4 فنجان ماریناد بریزید .
  • روغن بادام زمینی را در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت زیاد گرم کنید و ران‌ها را از دو طرف تفت دهید تا قهوه‌ای شوند (هر طرف حدود 4 تا 5 دقیقه).
  • به فر از قبل گرم شده منتقل کنید و بپزید (حدود 25-30 دقیقه). تنظیمات فر را به گریل تغییر دهید و 3 دقیقه یا تا زمانی که پوست آن کاراملی شود بپزید.
  • در حالی که مرغ در فر است، باقی مانده ماریناد را روی حرارت ملایم قرار دهید تا سس حباب کند و شروع به غلیظ شدن کند (حدود 3-5 دقیقه طول می کشد).
  • در 10 دقیقه آخر زمان پخت مرغ، رشته های برنج را مطابق دستورالعمل بسته بندی آماده کنید.
  • وقتی مرغ طلایی و ترد شد، از فر خارج کنید. به یک بشقاب منتقل کنید و با پوشاندن با فویل گرم نگه دارید.
  • ماهیتابه را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید و یک فنجان از سس ماریناد را به همراه رشته های آماده اضافه کنید. حدود یک دقیقه تفت دهید تا ترکیب شوند، جوانه لوبیا و هویج را به آن اضافه کنید. برای یک یا دو دقیقه دیگر هم بزنید.
  • از روی حرارت بردارید؛ مرغ را دوباره داخل ماهیتابه روی رشته ها قرار دهید.
  • با پیازچه ، فلفل قرمز تزیین کنید و بادام زمینی خرد شده بپاشید. با باقی مانده ماریناد سرو کنید!
طرز تهیه مرغ تایلندی

منبع

ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image