• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    پوره سیب زمینی خامه ای : طرز تهیه با روش آسان

    پوره سیب زمینی خامه ای

    پوره سیب زمینی آهسته پز خامه ای به طرز فوق العاده ای آسان درست می شود و بدون شک به دستور پخت مورد علاقه شما تبدیل خواهد شد!

    اگر این دستور العمل پوره سیب زمینی خامه ای را امتحان نکنید، چیزهای خوب را از دست داده اید!

    بسیار همه کاره و بسیار خامه ای با استفاده از تنها نیمی از مقدار کره نسبت به دستور معمول پوره سیب زمینی، می توانید اینها را هر طور که دوست دارید درست کنید! به عنوان مثال: من دوست دارم پارمزان و سیر تازه رنده شده را به این دستور اضافه کنم!

    • سیب زمینی های خود را پوست بگیرید و به قطعات 3/4 سانتی برش دهید. (اگر پوره خود را با پوست سیب زمینی ترجیح می دهید، با خیال راحت آنها را نگه دارید!)
    • وقتی سیب‌زمینی‌هایتان بعد از پخت آهسته در طول روز (یا نیمی از روز بسته به تنظیم حرارت ) نرم و فوق‌العاده لطیف شدند آن ها له کنید.
    • خامه ترش و شیر را اضافه کنید، سپس تست طعم و مزه کنید .

    مواد مورد نیاز:

    • 5 پوند (2.2 کیلوگرم) سیب زمینی پوست کنده و به قطعات 3/4 سانتی خرد شده*
    • 1 فنجان آب مرغ / آب گوشت
    • 4 حبه سیر له شده
    • 1/3 فنجان کره خرد شده
    • نمک به میزان لازم (با ذائقه خود تنظیم کنید)
    • 2/3 فنجان خامه ترش
    • 1/3-1/2 فنجان شیر داغ (بدون چربی یا 2٪ اگر میخواهید کم کالری باشد)
    • 1/2 فنجان پنیر پارمزان رنده شده تازه (اختیاری – در صورت تمایل با چدار جایگزین کنید)
    • فلفل به میزان لازم

    طرز تهیه پوره سیب زمینی خامه ای

    • سیب زمینی ها، آب گوشت، سیر و کره را در یک آرام پز 6 لیتری بریزید. با نمک مزه دار کنید؛ با هم مخلوط کنید و با درب بپوشانید. با درجه بالا به مدت 4 ساعت یا با تنظیم کم به مدت 7-8 ساعت بپزید تا کاملا نرم شود.
    • سیب زمینی ها را با دستگاه سیب زمینی خرد کن یا همزن برقی له کنید. خامه ترش و شیر را هم بزنید تا خوب ترکیب و کرم رنگ شود (در صورت تمایل شیر بیشتری اضافه کنید). پنیر پارمزان را اضافه کنید و هم بزنید.
    • تا زمانی که برای سرو آماده شود، در حالت کم یا گرم نگه دارید.

    نکات

    *اگر دوست دارید پوست را در پوره خود داشته باشید، می توانید از سیب زمینی بدون پوست استفاده کنید! اگر درب آن روی آرام پز بماند تا چند ساعت پس از له کردن، قوام خامه ای خود را حفظ می کند. اگر درب آن برداشته شده و سیب زمینی ها کمی خشک شده اند، فقط کمی شیر اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسد.

    پوره سیب زمینی خامه ای
    پوره سیب زمینی خامه ای

    ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
    کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

    About The Author