• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    سوپ گل کلم : طرز تهیه با روش آسان !!

    سوپ گل کلم

    مواد مورد نیاز:

    • 1 گل کلم سر بزرگ (حدود 2 پوند یا 1 کیلو)، به صورت گلچه بریده شده
    • 1 پیاز بزرگ خلال یا خرد شده
    • 6 حبه سیر با پشت چاقو له شده (یا ریز شده)
    • نمک و فلفل سیاه خرد شده به دلخواه
    • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
    • 5 فنجان (40 اونس) آب مرغ یا آب گوشت (جایگزین آب سبزیجات)
    • 2 قاشق چایخوری جعفری، آویشن یا رزماری تازه خرد شده
    • 1/2 فنجان خامه غلیظ
    • 2 قاشق غذاخوری پیازچه یا پیاز سبز ریز خرد شده
    • 1/2 فنجان بیکن خرد شده از قبل پخته شده (برای سرو)
    • 1/4 فنجان پنیر رنده شده چدار، موزارلا، پروولون، پارمزان، گراویر

    طرز تهیه سوپ گل کلم

    • فر را با دمای 425 درجه فارنهایت (220 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
    • یک ورقه فر لبه دار بزرگ را کمی چرب کنید. گل کلم، پیاز و سیر را روی ورقه پخت مخلوط کنید. با مقدار زیادی نمک و فلفل مزه دار کنید. با روغن زیتون هم بزنید تا به طور یکنواخت در روغن آغشته شود.
    • در یک لایه بچینید. به مدت 15 دقیقه بپزید.
    • گل کلم را بین پیاز و سیر بریزید، سپس به فر برگردانید و 10-15 دقیقه دیگر بپزید تا گل کلم دارای لبه ها کاراملی شود و با چنگال نرم شود.
    • گل کلم را به یک قابلمه منتقل کنید. آب مرغ * و گیاهان را اضافه کنید. روی حرارت متوسط بگذارید بجوشد.
    • بپزید، گاهی اوقات به مدت 15 دقیقه هم بزنید تا طعم ها با هم مخلوط شوند.
    • وقتی گل کلم نرم شد از روی حرارت بردارید و بگذارید 5 دقیقه خنک شود.
    • سوپ را با احتیاط به مخلوط کن منتقل کنید و در صورت لزوم به صورت دسته ای کار کنید و مراقب باشید بخار خارج شود .
    • روش دیگر، با مخلوط کن غوطه وری پوره کنید.
    • خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. تست کنید و در صورت نیاز نمک و ادویه فلفل اضافی اضافه کنید، سپس دوباره مخلوط کنید.**
    • برای سرو، کاسه های سوپ را با بیکن پخته شده، پنیر رنده شده و پیازچه خرد شده یا پیاز سبز روی آن قرار دهید.

    نکات

    • برای سوپ بسیار غلیظ، به جای 5 فنجان هنگام جوشیدن، فقط 4 فنجان آب اضافه کنید.
      **اگر سوپ به اندازه دلخواه شما غلیظ است، آب مرغ، خامه یا شیر را اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسد.

    نحوه نگهداری سوپ گل کلم

    تا سه روز در یخچال نگهداری شود. تا 3 ماه در ظروف بدون هوا فریز کنید.

    سوپ گل کلم
    سوپ گل کلم
    سوپ گل کلم

    ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
    کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

    About The Author