کاسرول لوبیا سبز : طرز تهیه با روش آسان

آموزش آشپزی غذای ملل

کاسرول لوبیا سبز

این کاسرول در تعطیلات بسیار محبوب خواهد بود! کاملاً خوشمزه است با رویه ای ترد ، و پخت آن آسان است، به علاوه بچه ها آن را دوست دارند!

چگونه بهترین کاسرول لوبیا سبز را درست می کنید؟

دستور پخت لوبیا سبز ما تمام طعم خود را از پایه سوپ خامه قارچ می گیرد. می توانید سوپ را یک یا دو روز قبل برای زمان پخت سریعتر درست کنید.

شما در اینجا دو گزینه دارید:

  • کل دسته سوپ را درست کنید، نصف آن را برای این دستور استفاده کنید و نصف دیگر را تا یک ماه در فریزر بگذارید تا بعداً با باقیمانده غذا از آن لذت ببرید.
  • یا! اگر نمی خواهید کل دسته را درست کنید، مواد نوشته شده در دستور را نصف کنید.

سایر مواد تشکیل دهنده

لوبیا سبز: برای این دستور می توان از لوبیا سبز تازه یا منجمد استفاده کرد. می‌توانید آن‌ها را کامل استفاده کنید یا برای راحت‌تر خوردن (مخصوصاً برای بچه‌ها) آن‌ها را از وسط نصف کنید.

حلقه‌های پیاز سرخ‌شده فرانسوی- سوخاری شده : برای طعم باورنکردنی‌شان

نیمی از پیازها بعد از پختن سوپ همراه با لوبیاهای بلانچ شده داخل سوپ ریخته می شوند. نیمه دیگر رویه تردی را ایجاد می کند که همه دوست دارند.

سپس آنقدر بپزید تا ببینید سوپ حباب می کند و لوبیاها نرم و پخته شده اند!

کاسرول لوبیا سبز

مواد اختیاری برای اضافه کردن

پنیر: 1/2 فنجان چدار، موزارلا یا پنیر پروولون رنده شده را به سوپ اضافه کنید و 1/2 فنجان پنیر اضافی را روی آن بریزید.
فلفل قرمز: 1/4 فنجان فلفل قرمز یا سبز برای افزودن تندی! با توجه به ترجیح تندی خود، موارد بیشتری را اضافه کنید!
بیکن یا پانستا: 2 برش بیکن از قبل پخته شده و خرد شده را می توان با لوبیاها اضافه کرد.
ادویه : رزماری تازه یا خشک، آویشن یا جعفری را می توان به سوپ اضافه کرد.

مواد مورد نیاز :

برای لوبیا ها:

  • 1 پوند (500 گرم) لوبیا سبز تازه آبکشی شده، خرد شده و نصف شده

برای سوپ:

  • 2 قاشق غذاخوری کره (ترجیحا کم چرب)
  • 1 عدد پیاز خرد شده
  • 2 حبه سیر خرد شده
  • 12 اونس (340 گرم) قارچ خرد شده
  • 1 حبه گوشت گوساله خرد شده
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 2 قاشق غذاخوری آرد همه منظوره
  • آب مرغ یا آب گوشت1 1/2 فنجان
  • 1/2 فنجان خامه غلیظ
  • 6 اونس (170 گرم) حلقه های پیاز سوخاری شده – فرانسوی

دستور تهیه کاسرول لوبیا سبز

  • فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
  • 2 لیتر آب نمک را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا بجوشانید. لوبیاها را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه بجوشانید.
  • لوبیاها را در آبکش، آبکش کنید و به سرعت در یک کاسه بزرگ آب یخ فرو کنید تا فرآیند پخت متوقف شود. آبکش کنید و کنار بگذارید.
  • کره را در تابه ای روی حرارت متوسط رو به بالا ذوب کنید. پیاز را 2 تا 3 دقیقه تفت دهید تا نرم شود. سیر را بپزید تا معطر شود، حدود 1 دقیقه.
  • قارچ را اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه تفت دهید.
  • قارچ ها را با آرد بپاشید، خوب مخلوط کنید و 2 دقیقه بپزید. آب گوشت را اضافه کنید و 2 دقیقه بجوشانید.
  • حرارت را کم کرده و با نمک، فلفل و آبگوشت خرد شده مزه دار کنید. خامه را هم بزنید. بپزید تا سوپ غلیظ شود (حدود 4-5 دقیقه).
  • از روی حرارت بردارید و لوبیا سبز پخته شده را با نصف پیاز هم بزنید. پیاز باقی مانده را روی آن قرار دهید.
  • حدود 15 دقیقه تا حباب زدن بپزید. بلافاصله برداشته و سرو کنید.

ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image