• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه سوپ هویج !!

    طرز تهیه سوپ هویج

    سوپ‌ها سرشار از مواد معدنی، فیبر و مواد مغذی گیاهی مغذی هستند و بسیار بیشتر از غذای راحت هستند. دوست ندارم منتظر فصل سرد باشم. درعوض، هر زمان که بدنم به نوازش و شروعی تازه نیاز داشت، خود را با یک کاسه شفابخش از این دستور سوپ هویج با زنجبیل پذیرایی می کنم.

    سوپ هویج شفابخش با زنجبیل

    سرماخوردگی های فصلی، گلودرد، مشکلات کاهش وزن، گردش خون ضعیف، حمایت از سیستم ایمنی، سم زدایی – قدرت شفابخش سوپ ها چیزی است که هم دانشمندان و هم مادربزرگ های ما می توانند روی آن توافق داشته باشند. سوپ ها قطعا مغذی هستند، اما واقعا چه چیزی به آن ها توانایی التیام بدن ما را می دهد؟

    اول، این واقعیت وجود دارد که سوپ ها بیشتر مواد مغذی موجود در سبزیجات را حفظ می کنند و آنها را برای هضم بدن در دسترس قرار می دهند. تمام انرژی و اثرات درمانی مواد مغذی تازه به مایع منتقل می شود و بنابراین راحت تر جذب می شود.

    دوم این است که می توانید قدرت تغذیه ای سوپ خود را با مواد شفابخش بهبود بخشید. زردچوبه، زنجبیل تازه، روغن نارگیل، جلبک دریایی، شیتاکه، گیاهان معطر مانند مریم گلی، نعناع یا ریحان – همگی قدرت درمانی سوپ را تقویت کرده و به بازگرداندن تعادل سالم بدن شما کمک می کنند.

    طرز تهیه سوپ هویج

    طرز تهیه سوپ زنجبیل هویج

    دو روش آسان برای تهیه سوپ زنجبیل هویج وجود دارد و تفاوت در نحوه استفاده از هویج است. سبزیجاتی که به آرامی روی حرارت کم می جوشند منجر به یک سوپ غنی از مواد معدنی می شود، در حالی که تفت دادن یا بخارپز کردن سبزیجات باعث حفظ آنتی اکسیدان ها، ترکیبات ضد التهابی و بیشتر ویتامین هایشان می شود. سوپم را با هویج و سیر کمی تفت داده شده برای طعمی قوی درست کردم و آن را با زردچوبه و زنجبیل چاشنی کردم.

    اما اگر یک دسته هویج تازه دارید، جوشاندن یا بخارپز کردن به جای تفت دادن، ویتامین ها و مواد معدنی آن را نیز حفظ می کند و ترکیب با بقیه مواد نیز نتایج عالی به همراه خواهد داشت.

    ما همیشه توصیه می کنیم از زنجبیل تازه به جای پودر استفاده کنید، زیرا طعم غلیظ تری به سوپ شما می دهد و در عین حال آنزیم های تازه و ترکیبات شفابخش گوارشی را به آن اضافه می کند. پودر زنجبیل نیز موثر است، اما طعم آن کمی متفاوت و کمتر خواهد بود.

    زردچوبه حاوی کورکومین است که یک ترکیب قوی ضد التهابی و آنتی اکسیدانی است که سیستم ایمنی و گردش خون را تحریک می کند. به علاوه، اثرات بسیار خوبی روی پوست شما دارد !

    فلفل سیاه ترک خورده برای افزایش جذب کورکومین اضافه می شود . زنجبیل روده‌ها را تسکین می‌دهد و از هضم سالم حمایت می‌کند، در کنار بسیاری دیگر از فواید سلامتی .

    روغن نارگیل جذب غلظت بالای بتاکاروتن هویج و آنتی اکسیدان های موجود در زردچوبه را بهبود می بخشد.

    من از ترکیب هویج، زردچوبه و زنجبیل برای ایجاد یک معجون شفابخش استفاده کردم، یکی برای تغذیه سیستم گوارشم و تزریق انرژی گرمایی به بدنم.

    طرز تهیه سوپ هویج

    آیا می توانم از هویج کهنه در سوپ استفاده کنم؟

    کاملا بله! سوپ ها یک راه عالی برای استفاده از سبزیجات قدیمی هستند که در قفسه های یخچال شما پنهان می شوند یا در انبار شما جمع می شوند و آب می روند. سبزیجات ریشه‌دار، مانند هویج و سیب‌زمینی شیرین، به‌ویژه در سوپ‌ها خوب عمل می‌کنند، زیرا اگرچه آب بدن را کم می‌کنند، اما همچنان مملو از فیبر، مواد معدنی و ویتامین‌ها هستند که به بدن شما کمک می‌کنند پس از دوره‌های استرس‌زا بازیابی شوند.

    ماندگاری سوپ هویج در یخچال چقدر است؟

    این سوپ هویج زنجبیلی یک دستور العمل خوب برای تهیه غذا است. طعم لذیذ آن اگر در شیشه در بسته در یخچال نگهداری شود حدود 5 روز ماندگاری دارد. همیشه توصیه می شود غذا را چندین بار گرم نکنید، زیرا بیشتر مواد مغذی آن از بین می رود. سوپ را در شیشه های جداگانه بسته بندی کنید یا فقط مقداری را که سرو می کنید گرم کنید.

    طرز تهیه سوپ هویج

    یک سوپ گرم کننده مملو از مواد مغذی شفابخش برای یک عصر پاییزی آرام.

    وسایل مورد نیاز

    • ورق پخت
    • کاغذ پوستی
    • مخلوط کن

    مواد مورد نیاز

    • 4 عدد هویج پوست گرفته و خرد شده
    • 1 عدد ازگیل پوست کنده و خرد شده
    • 1 پیاز زرد تقریبا خرد شده
    • 4 حبه سیر له شده
    • 2 قاشق چایخوری روغن نارگیل
    • 3 فنجان آب سبزیجات کم سدیم گرم
    • 1 قاشق چایخوری پودر زردچوبه
    • فلفل سیاه خرد شده
    • زنجبیل تازه 2.5سانتی پوست کنده و رنده شده
    • آب 1/2 لیمو
    • فلفل خرد شده
    • جعفری تازه و ماست یونانی، کنجد سیاه، تکه رنده های نارگیل، برای سرو

    دستورالعمل

    • فر را با دمای 170درجه سانتی گراد/350 درجه فارنهایت گرم کنید.
    • یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید. هویج، جعفری، پیاز و سیر را اضافه کنید، سپس با زردچوبه و فلفل مزه دار کنید، روغن نارگیل بریزید و کبابی کنید تا یکدست شود.
    • به مدت 15 دقیقه تفت دهید، سپس از فر خارج کنید و با آب سبزیجات، آب لیمو و زنجبیل در مخلوط کن بریزید.
    • مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست و کرم رنگ شود.( به جای استفاده از فر میتوانید آنها را بخار پز کنید)
    • سوپ را در کاسه های سرو بریزید، با جعفری تازه، کنجد و تکه های نارگیل تزیین کنید، ماست یونانی بریزید و گرم سرو کنید.

    نکات

    سبزیجاتی که به آرامی روی حرارت کم می جوشند منجر به یک سوپ غنی از مواد معدنی می شود، در حالی که تفت دادن یا بخارپز کردن سبزیجات باعث حفظ آنتی اکسیدان ها، ترکیبات ضد التهابی و بیشتر ویتامین هایشان می شود. سوپم را با هویج و سیر کمی تفت داده شده برای طعمی قوی درست کردم و آن را با زردچوبه و زنجبیل چاشنی کردم.
    با خیال راحت از هر سبزی دیگری که دوست دارید استفاده کنید.

    طرز تهیه سوپ هویج

    ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
    کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

    About The Author