• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کالری بادوم چقدره ؟ + فواید سلامتی

    کالری بادوم چقدره

    بادام یک آجیل درختی بومی منطقه مدیترانه است. از نظر تاریخی، درختان بادام به صورت وحشی در آنجا رشد می کردند و بعداً در اوایل 3000 سال قبل از میلاد مسیح کشت شدند. حتی در کتاب اول کتاب مقدس، پیدایش، بادام به عنوان غذای ارزشمندی که به عنوان هدیه داده می شود، ذکر شده است. قسمت خوراکی بادام در واقع دانه ای از دروپه است، میوه ای که پوسته بیرونی و لایه های پوسته آن معمولاً خورده نمی شود. پس از استخراج دانه بادام، پوسته و پوسته آن اغلب برای خوراک دام و بستر استفاده می شود.

    منبع

    • ویتامین E
    • چربی های تک غیر اشباع
    • فیبر
    • بیوتین
    • مواد معدنی: کلسیم، فسفر، منیزیم
    • مواد معدنی کمیاب: مس
    • فیتونوترینت ها، به ویژه فلاونوئیدها، استرول های گیاهی، اسیدهای فنولیک

    یک وعده بادام معادل یک اونس، حدود 23 بادام یا ¼ فنجان است. این یک غذای پر کالری است اما دارای مواد مغذی نیز هست و بیشتر چربی آن تک غیراشباع است. یک اونس حدود 165 کالری، 6 گرم پروتئین، 14 گرم چربی (80 درصد تک غیراشباع، 15 درصد چند غیراشباع، و 5 درصد اشباع)، 6 گرم کربوهیدرات و 3 گرم فیبر فراهم می کند.

    بادام و سلامتی

    بادام پیشنهاد شده است که با کاهش کلسترول تام و LDL، و اعمال اثرات ضد التهابی و آنتی اکسیدانی، خطر بیماری قلبی را کاهش می دهد. استرول‌های گیاهی موجود در بادام ممکن است با جذب کلسترول و اسید صفراوی تداخل داشته باشند و میزان بالای چربی غیراشباع در بادام باعث بهبود پروفایل لیپیدی می‌شود، به‌ویژه زمانی که این غذا جایگزین سایر مواد غذایی با چربی‌های اشباع شده و کربوهیدرات‌های تصفیه‌شده شود. بادام همچنین حاوی مواد مغذی گیاهی است که از رشد میکروب های مفید روده حمایت می کند. آزمایش‌های کنترل‌شده نشان داده‌اند که مصرف کلی آجیل می‌تواند التهاب را کاهش دهد، رگ‌های خونی سالم را تقویت کند و مقاومت به انسولین را کاهش دهد.

    جالب اینجاست که با وجود کالری متراکم بودن آجیل، تحقیقات ارتباطی با مصرف آجیل و افزایش وزن را تایید نمی کند. در واقع، آنها با افزایش وزن کمتر و خطر کمتر چاقی مرتبط هستند، احتمالاً به این دلیل که محتوای چربی و فیبر به بهبود احساس رضایت و سیری کمک می کند.

    شواهد محدودی برای بررسی مصرف بادام در جمعیت های بزرگ وجود دارد.

    کارآزمایی‌های کنترل‌شده کوچک‌تر به‌طور خاص بادام را بررسی کرده‌اند، اما مطالعات مشاهده‌ای بزرگ‌تر به بررسی آجیل‌ها به‌طور کلی تمایل دارند، زیرا مصرف آجیل‌های جداگانه در جمعیت نسبتاً کم است. مطالعات مشاهده‌ای که در مورد مصرف آجیل‌ها مورد بررسی قرار می‌گیرند، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را در افرادی که حداقل چهار بار در هفته آجیل می‌خورند، به میزان قابل‌توجهی کاهش می‌دهند. کارآزمایی‌های تصادفی‌سازی‌شده و کنترل‌شده کوچک فواید ثابت رژیم‌های مکمل با آجیل – از جمله بادام – را در کاهش کلسترول تام و LDL در خون یافته‌اند.

    یک مطالعه اپیدمیولوژیک بزرگ بر روی متخصصان بهداشتی که مصرف کلی آجیل را مورد بررسی قرار داد، نشان داد که آجیل های درختی از جمله بادام که دو بار یا بیشتر در هفته خورده می شوند با 13 درصد کمتر خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و 15 درصد کمتر خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب مرتبط است. یک مطالعه آینده‌نگر بزرگ دیگر روی بزرگسالان سوئدی نشان داد کسانی که 1 تا 2 بار در هفته آجیل می‌خورند، 12 درصد خطر ابتلا به اختلال در ریتم قلب به نام فیبریلاسیون دهلیزی را کاهش می‌دهند و در صورت مصرف 3 بار یا بیشتر در هفته، 18 درصد این خطر کاهش می‌یابد. در مقایسه با بزرگسالانی که آجیل نمی‌خوردند.

    همچنین خطر نارسایی قلبی در افرادی که 1 تا 2 بار در هفته آجیل می‌خورند در مقایسه با افرادی که آجیل نمی‌خورند، 20 درصد کاهش یافته است.

    متاآنالیزها نشان داده‌اند که مصرف بیشتر آجیل با کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی، سرطان کل و مرگ و میر ناشی از همه دلایل مرتبط است. این مطالعات نتایج متناقضی در نشان دادن اثر محافظتی مصرف آجیل از دیابت، بیماری های تنفسی، سکته مغزی و عفونت داشتند.

    از آنجایی که شواهد علمی قبلی حاکی از فواید خوردن آجیل برای بیماری قلبی بود، در سال 2003 سازمان غذا و داروی ایالات متحده تولیدکنندگان را تأیید کرد که بر روی برچسب های مواد غذایی ذکر کنند که خوردن 1.5 اونس در روز از اکثر آجیل ها به عنوان بخشی از رژیم غذایی کم چربی اشباع شده و کلسترول ممکن است باعث کاهش کلسترول شود.

    خوردن

    • بادام های بدون نمک خرد شده یا تکه تکه شده یک رویه آسان برای غلات سرد و گرم، سالاد و محصولات پخته است.
    • کره بادام را روی سیب های ورقه شده یا نان تست غلات کامل بمالید. برای داشتن طعمی غنی تر، به محض پختن جو دوسر، یک قاشق غذاخوری کره بادام به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
    • بادام های ترد و مغذی را به جای تنقلات نه چندان سالم مانند چیپس و چوب شور امتحان کنید.
    • آرد بادام را به جای آرد همه منظوره در محصولات پخته شده یا به عنوان نان برای ماهی امتحان کنید.

    کالری بادوم چقدره ؟

    کالری بادوم چقدره

    آیا میدانستید؟

    • کالیفرنیا بزرگترین تولید کننده بادام در جهان است که 80 درصد بادام جهانی را تولید می کند.
    • درختان بادام برای گرده افشانی شکوفه های خود و رشد درخت بادام کاملاً به زنبورهای عسل و زنبورهای وحشی وابسته هستند.
    • از بین تمام محصولات بادام، شیر بادام و کره بادام بیشترین رشد را در تقاضای مصرف کنندگان داشته اند. فروش شیر بادام بین سال‌های 2011 تا 2015 250 درصد رشد کرد و تولید کره بادام از سال 2011 سه برابر شده است.

    کالری بادوم چقدره

    ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
    کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

    About The Author