• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه پیلاف پرتغالی‌ + نکات کلیدی

    طرز تهیه پیلاف پرتغالی‌

    خیلی وقت بود غذای دم دستی نداشتیم….خوب اینم یه پلو یا بهتر بگم پیلاف به روش پرتغالی…

    خوب تو روش تهیه اصلی این پیلاف از گوشت دودی و نمک سود شبیه به بیکن استفاده میشه که به صورت ریز خرد شده و همراه سبزیجات تفت داده میشه اما چون این مدل محصولات کمیابه در ایران و البته پول خون بابامونه میریم سراغ روش گیاهی و با استفاده از عصاره یا استاک گوشت و مرغ میپزیمش… آب قلم هم انتخاب خوبیه یا اینکه کلا برید سراغ استاک سبزیجات و یه وعده غذای گیاهی داشته باشید.

    مواد مورد نیاز:

    • پیاز ۱ عدد بزرگ
    • کره ۳ قاشق سوپخوری
    • روغن (ترجیحا زیتون ) ۳ قاشق سوپخوری
    • هویج ۴ تا ۵ عدد
    • سیر ۳ تا ۴ حبه
    • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
    • استاک یا عصاره مرغ ، گوشت یا سبزیجات ۳ پیمانه
    • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
    • برنج شسته شده ۲ پیمانه

    طرز تهیه پیلاف پرتغالی‌

    پیاز را نگینی خرد کنید و به همراه کره و روغن داخل قابلمه روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی شود.

    هویج ها را پوست بگیرید و به صورت مکعبی خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا نرم شوند سپس سیر ، رب گوجه‌فرنگی و برنج را به قابلمه اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا رب رنگ بیاندازد.

    استاک را به قابلمه اضافه و با مقداری نمک و فلفل غذا را مزه‌دار کنید و بعد از به جوش آمدن مایعات صبر کنید آب برنج کشیده شود و سپس حرارت را کم کنید و درب قابلمه را ببندید و بگذارید پلو دم بکشد.

    طرز تهیه پیلاف پرتغالی‌

    About The Author