• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    اسلایس بادام زمینی – طرز تهیه و نکات کلیدی

    طرز تهیه اسلایس بادام زمینی :

    اسلایسها اونجایی پر طرفدار شدن که درست کردنشون راحت بود و نیازی به قالب و دونه دونه شکل دادن نداشت. اسلایس بادام زمینی هم یه اسلایس خوشمزه و بی‌نظیره، طعمش شبیه به شکلات اسنیکر میشه!

    مواد لازم برای پایه اسلایس:

    • آرد ۲۰۰ گرم
    • نشاسته ذرت ۱ قاشق سوپخوری
    • پودر قند ۱۰۰ گرم
    • کره سرد مکعبی خرد شده ۱۷۰ گرم
    • نمک ۱/۴ قاشق چایخوری

    مواد لازم برای لایه بادام زمینی:

    • کره ۴ قاشق سوپخوری
    • شکر قهوه‌ای ۵۵ گرم یا ۵۰ گرم شکر سفید
    • شیر غلیظ شده شیرین (شیر عسلی) ۴۰۰ گرم
    • شهد ۳ قاشق سوپخوری
    • نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
    • کره بادام زمینی ۳ قاشق سوپخوری
    • بادام زمینی بو داده و خرد شده ۱۰۰ گرم

    برای رویه شکلات:

    • شکلات چیپسی سفید ۱ پیمانه (۱۶۰ گرم)
    • شکلات چیپسی دارک ۱ پیمانه (۱۶۰ گرم)
    • کره ۳ قاشق سوپخوری + ۲ قاشق سوپخوری
    • کره بادام زمینی ۳ قاشق سوپخوری

    طرز تهیه اسلایس بادام زمینی

    برای تهیه پایه، تمام مواد را داخل غذاساز بریزید و با هم مخلوط کنید تا مواد حالت خرده نان پیدا کنند.

    کف و دیواره ‌های یک قالب ۲۰× ۲۰ را چرب کنید و با کاغذ مومی بپوشانید. مخلوط پایه را کف قالب به صورت یکنواخت پخش کنید و با پشت لیوان خوب فشار دهید تا بهم بچسبد. سپس در فر داغ شده با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزید. بعد از پخت اجازه دهید خنک شود.

    برای تهیه لایه بادام زمینی، کره، شکر و شهد را در قابلمه‌ای روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا شکر ذوب و کاراملی شود. شیرعسلی را اضافه و حدود ۵ دقیقه دیگر روی حرارت ملایم هم بزنید تا مواد غلیظ شود. نمک و کره بادام زمینی را اضافه کنید و وقتی مواد یکدست شد از روی حرارت بردارید و بادام زمینی خرد شده را به آن اضافه کنید. این مایه را داخل قالب بریزید و روی لایه بیسکوییت پهن کنید.

    شکلات چیپسی تلخ و ۳ قاشق کره را با هم مخلوط و روی حرارت ذوب کنید و روی لایه بادام زمینی بریزید و به صورت یکنواخت پخش کنید.

    شکلات چیپسی سفید، کره بادام زمینی و ۲ قاشق سوپخوری کره را نیز با هم مخلوط و ذوب کنید و با آن روی لایه شکلات تلخ را تزیین کنید.

    قبل از برش زدن اسلایس، اجازه دهید به دمای محیط برسند و سپس در یخچال به مدت دو ساعت استراحت کنند بعد از آن میتوانید آن را از قالب خارج و با چاقویی تیز اقدام به برش زدن کنید.

    اسلایس بادام زمینی

    About The Author