• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کندو عسلی شکلاتی – طرز تهیه + نکات کلیدی

    طرز تهیه کندو عسلی شکلاتی

    مواد لازم برای خمیر:

    • آردسفید سه لیوان
    • شکر یک قاشق غ
    • نمک یک ق چ
    • مایه خمیر یک ق غ
    • روغن مایع یک چهارم لیوان
    • آب ولرم یک لیوان
    • شیرخشک سه قاشق غ (اگه نداشتین به جای آب ولرم یک لیوان شیر ولرم بریزین)

    طرز تهیه کندو عسلی شکلاتی


    یک لیوان از آرد رو با مایه خمیر و شکر ،شیرخشک،نمک و آب مخلوط میکنیم پنج الی ده دقیقه صبر میکنیم مایه خمیر پف کنه و عمل بیاد.
    بعد دولیوان آرد باقیمانده و روغن مایع رو اضافه میکنیم با دست یا دستگاه ده دقیقه ورز میدیم تا خمیر نرمی بدست بیاد که به دست نمیچسبه.
    از خمیر توپکهای کوچک برمیداریم وسطش یک قاشق م پنیر خامه ای میزاریم گرد میکنیم اول داخل شیر و بعد داخل موادی که آماده کردیم میغلطونیم

    مواد شامل:

    • پودرکاکاوو دو ق غذاخوری
    • پودر دارچین یک ق مرباخوری
    • شکر چهار ق غذاخوری


    با هم مخلوط میکنیم و توپکا رو اول داخل شیر بعد داخل این مواد میغلطونیم.
    توپکای شکلاتی رو داخل قالب موردنظر که کاغذ انداختیم میچینیم و پانزده دقیقه استراحت میدیم تا داخل همون قالب پف کنه.
    فر رو از قبل گرم میکنیم سینی رو داخل فر میزاریم تا بپزه اول حرارت پایین روشن میکنیم حدود بیست دقیقه بمونه بعد پنج دقیقه آخرگریل رو روشن میکنیم.
    روی توپکا رو میتونین به دلخواه شیرعسلی یا عسل یا شیره بریزین و میل کنین.

    کندو عسلی شکلاتی

    About The Author