نماد سایت دریای شرق

فواید مصرف دوریان + نحوه استفاده و خوردن

فواید مصرف دوریان

دوریان یک میوه استوایی منحصر به فرد است.

در آسیای جنوب شرقی محبوب است، جایی که به آن “سلطان میوه ها” می گویند. دوریان دارای مواد مغذی بسیار بالایی است و بیشتر از سایر میوه ها حاوی مواد مغذی است.

با این حال به دلیل بوی تندش رپ بدی هم می گیرد.

میوه دوریان چیست؟

دوریان یک میوه استوایی است که به دلیل اندازه بزرگ و پوسته بیرونی سیخ دار و سخت متمایز می شود.

بوی تند، گوشت کاستارد مانند با دانه های درشت دارد.

انواع مختلفی وجود دارد، اما رایج ترین آنها Durio zibethinus است.

رنگ گوشت میوه می تواند متفاوت باشد. معمولاً زرد یا سفید است، اما می تواند قرمز یا سبز نیز باشد.

دوریان در مناطق گرمسیری در سراسر جهان، به ویژه در کشورهای آسیای جنوب شرقی مالزی، اندونزی و تایلند رشد می کند.

این میوه می تواند تا 1 فوت (30 سانتی متر) طول و 6 اینچ (15 سانتی متر) عرض رشد کند. میوه دوریان معمولی حدود 2 فنجان (486 گرم) پالپ خوراکی دارد.

چگونه استفاده می شود؟

دوریان در غذاهای شیرین و خوش طعم استفاده می شود. هم گوشت خامه ای و هم دانه ها خوراکی هستند، اگرچه دانه ها باید پخته شوند.

طعم آن به عنوان طعمی مانند پنیر، بادام، سیر و کارامل به یکباره توصیف می شود.

غذاهای رایج میوه دوریان عبارتند از:

در طب سنتی نیز کاربرد دارد و دارای خواص دارویی است که در حال حاضر در حال بررسی است.

فواید مصرف دوریان : یکی از مغذی ترین میوه ها

دوریان در مقایسه با اکثر میوه های دیگر دارای مواد مغذی بسیار بالایی است.

یک فنجان (243 گرم) پالپ فراهم می کند:

این مشخصات مواد مغذی دوریان را به یکی از مغذی ترین میوه ها در سراسر جهان تبدیل می کند.

همچنین سرشار از ترکیبات گیاهی سالم از جمله آنتوسیانین ها، کاروتنوئیدها، پلی فنول ها و فلاونوئیدها است. بسیاری از اینها به عنوان آنتی اکسیدان عمل می کنند .

فواید مصرف دوریان بر سلامتی

تمام قسمت‌های گیاه دوریان – برگ، پوسته، ریشه و میوه – در طب سنتی مالزی برای درمان بیماری‌های مختلف از جمله تب بالا، یرقان و بیماری‌های پوستی استفاده شده است.

مطالعات نشان می دهد که میوه دوریان فواید سلامتی زیر را ارائه می دهد.

در حالی که این مطالعات امیدوارکننده است، بسیاری از آنها بر روی حیوانات یا در لوله های آزمایش انجام شده است. تا زمانی که مزایای سلامتی دوریان توسط مطالعات کنترل شده در افراد تایید نشده باشد، نمی توان ادعای محکمی داشت.

نحوه خوردن دوریان

باز کردن پوسته سخت و سیخ دار دوریان اغلب به دستکش برای محافظت از دستان شما نیاز دارد.

قبل از اینکه به آرامی گوشت دوریان را بردارید، باید پوسته را با چاقو برش دهید و با دست باز کنید.

سپس می توانید آن را به تنهایی، به صورت تازه، همراه با برنج چسبنده یا به عنوان یک ماده در غذاهای مختلف مصرف کنید.

می توانید آموزش های نحوه باز کردن میوه دوریان و همچنین بسیاری از دستور العمل ها را به صورت آنلاین پیدا کنید.

گوشت آن به صورت منجمد نیز فروخته می شود که کمی بافت آن را تغییر می دهد و آن را شل تر و رشته ای تر می کند.

از دوریان در غذاهای آماده مانند آب نبات نیز استفاده می شود. با این حال، در حالی که این ممکن است نمونه ای از طعم آن را به شما بدهد، مزایای سلامتی را برای شما به ارمغان نمی آورد.

چرا اینقدر بو میده؟

نظرات در مورد بوی دوریان متفاوت است. برخی از مردم آن را دوست دارند، در حالی که برخی دیگر از آن متنفرند.

بوی بسیار قوی است و به عنوان ترکیبی از گوگرد، فاضلاب، میوه، عسل و پیاز برشته و پوسیده توصیف شده است.

یک مطالعه بر روی ترکیبات معطر موجود در دوریان، 44 ترکیب فعال را یافت، از جمله برخی از آنها که به رایحه‌های اسکونک، کارامل، تخم مرغ فاسد، میوه و چاشنی سوپ کمک می‌کنند.

بوی این میوه آنقدر قوی است که در بسیاری از هتل ها و سیستم های حمل و نقل عمومی در جنوب شرقی آسیا ممنوع است.

برداشت شما از میوه بستگی به این دارد که بوی شیرین یا تند ترکیبات را قوی تر می کنید.

ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت www.healthline.com
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

خروج از نسخه موبایل