• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    فواید سلامتی مصرف میگو

    فواید سلامتی مصرف میگو

    میگو به دلیل داشتن چندین ویتامین و مواد معدنی و منبع غنی پروتئین، به طور کلی یک غذای سالم است.

    میگو یک نوع مغذی از غذاهای دریایی است که مردم می توانند به راحتی آن را در بسیاری از غذاهای مختلف بگنجانند. منبع خوبی از ویتامین ها و پروتئین است اما کلسترول بالایی نیز دارد. به این ترتیب، برای افراد مهم است که مقدار مناسبی را به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل و سالم بخورند.

    آیا میگو منبع خوبی از پروتئین است ؟

    میگو منبع عالی پروتئین است زیرا در درجه اول از آب و پروتئین تشکیل شده است. طبق گفته وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA)، 100 گرم (گرم) میگوی پخته شده حاوی 24 گرم منبع مطمئن پروتئین است. انواع میگو وجود دارد، اما همه آنها از مقادیر مشابه پروتئین تشکیل شده اند.

    میگو و سایر غذاهای دریایی حاوی پروتئین باکیفیت هستند و میگو یکی از غنی ترین انواع غذاهای دریایی با منبع مطمئن است.

    علاوه بر این، غذاهای دریایی، مانند میگو، به طور کلی در مقایسه با برخی دیگر از منابع پروتئینی، منابع کمتری برای تولید دارند و در نتیجه، تأثیر کمتری بر محیط زیست دارند.

    اطلاعات تغذیه ای

    میگو نه تنها سرشار از پروتئین است، بلکه از مواد مغذی خوبی نیز برخوردار است. به عنوان مثال، 84 گرم میگو حاوی 4٪ از مقادیر روزانه یک فرد برای ویتامین A و C، و همچنین 6٪ و 10٪ برای کلسیم و آهن است.

    میگو همچنین کالری، چربی و کربوهیدرات کمی دارد اما کلسترول بالایی دارد. اطلاعات تغذیه ای 100 گرمی میگو به شرح زیر است :

    • 99 کالری
    • 24 گرم پروتئین
    • 0.2 گرم کربوهیدرات
    • 0.28 گرم چربی
    • 70 میلی گرم (میلی گرم) کلسیم
    • 0.51 میلی گرم آهن
    • 39 میلی گرم منیزیم
    • 237 میلی گرم فسفر
    • 259 میلی گرم پتاسیم
    • 111 میلی گرم سدیم
    • 1.64 میلی گرم روی
    • 189 میلی گرم کلسترول

    علاوه بر این، میگو منبع خوبی از اسیدهای چرب امگا 3 و سلنیوم است. شواهد حاکی از آن است که اسیدهای چرب امگا 3 ممکن است خواص محافظتی قلبی داشته باشند و سلنیوم در تولید DNA نقش دارد.

    فواید سلامتی مصرف میگو

    به طور کلی، میگو می تواند یک گزینه سالم برای گنجاندن به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل باشد. میگو به عنوان یک منبع غذایی که کالری، کربوهیدرات و چربی کمی دارد اما پروتئین بالایی دارد، می تواند برای کمک به افراد در رفع نیازهای درشت مغذی خاص یا در صورت پیروی از یک رژیم کم کربوهیدرات یا کم کالری مفید باشد.

    علاوه بر اسیدهای چرب امگا 3 و سلنیوم که دارای خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی هستند، میگو حاوی آستاگزانتین نیز می باشد. برخی از شواهد نشان می‌دهند که این ترکیب ممکن است به محافظت در برابر سرطان کمک کند. تحقیقات دیگر منبع معتبر نشان می دهد که این ترکیب ممکن است به کاهش خطر بیماری قلبی عروقی نیز کمک کند.

    مشابه سایر غذاهای دریایی و صدف‌ها، میگو نیز حاوی ید و روی است. ید یک ماده معدنی ضروری است که به تیروئید کمک می کند و در حفظ وزن، انرژی و عملکرد شناختی نقش دارد. ZincTrusted Source یکی دیگر از مواد معدنی ضروری است که بر عملکرد سیستم ایمنی، سنتز DNA و بهبود زخم تأثیر می گذارد.

    فواید سلامتی مصرف میگو

    خطرات

    در حالی که میگو دارای برخی فواید سلامتی است، ممکن است برخی از نگرانی های سلامتی را نیز به همراه داشته باشد، به خصوص اگر فردی به صدف آلرژی داشته باشد. شواهد نشان می دهد که صدف یکی از رایج ترین آلرژن های غذایی است که تقریباً 7 میلیون آمریکایی را تحت تأثیر قرار می دهد. آلرژی به سخت پوستان بیشتر از نرم تنان است و میگو شایع ترین آلرژن صدف است.

    آلرژی به صدف زمانی رخ می دهد که پروتئین های موجود در صدف باعث واکنش بیش از حد سیستم ایمنی بدن شوند. علائم ممکن است در بین افراد متفاوت باشد اما ممکن است شامل استفراغ، درد معده و تنگی نفس باشد.

    علاوه بر این، میگو منبع غذایی بالایی از کلسترول است. در نتیجه، برخی از افراد ممکن است از مصرف میگو خودداری کنند یا آن را به دلیل نگرانی های بالقوه سلامتی محدود کنند.

    با این حال، برخی از انواع کلسترول برای سلامتی ضروری هستند. در حالی که برخی از افراد ممکن است بخواهند میزان کلسترول دریافتی خود را کنترل کنند، برخی تحقیقات نشان می دهد که کلسترول رژیم غذایی ممکن است تأثیر کمی بر سطح کلسترول خون در بیشتر افراد داشته باشد. برخی شواهد نشان می دهد که میگو در واقع ممکن است به کاهش سطح کلسترول خون کمک کند و می تواند بخشی از یک رژیم غذایی سالم باشد.

    نحوه گنجاندن میگو در رژیم غذایی

    میگو یک منبع پروتئین همه کاره است که افراد می توانند آن را در وعده های غذایی مختلف قرار دهند. مردم همچنین می توانند میگو را به روش های مختلفی مانند کباب کردن، تفت دادن یا بخارپز کردن میگو تهیه کنند.

    مردم می توانند میگو را به صورت تازه یا منجمد خریداری کنند. برای آب کردن مناسب میگو، افراد باید میگوهای منجمد را یک شب در یخچال نگهداری کنند تا به آرامی یخ ها ذوب شوند.

    افراد همچنین باید به یاد داشته باشند که پوست میگو را جدا کرده و قبل از مصرف از پخته شدن آن اطمینان حاصل کنند. میگو زمانی آماده مصرف است که کدر باشد و رنگ مرجانی مایل به قرمز پیدا کند.

    چند نمونه از وعده های غذایی با میگو عبارتند از:

    فواید سلامتی مصرف میگو

    ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت www.medicalnewstoday.com
    کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

    About The Author