طرز تهیه رزت اسکاندیناوی
خوب رزت اسکاندیناوی، متعلق به کشورهای اسکاندیناویه و خیلی شبیه خاتون پنجره ماست؛ یعنی با همون قالب تهیه میشه اما دستورش متفاوته و همونطور که تو پست قبلی توضیح دادم گاهی به همراه کرم شانتلی یا همون خامه فرم گرفته خودمون سرو میشه
مواد لازم:
- تخم مرغ ۲ عدد
- شکر ۲ قاشق سوپخوری
- وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
- آرد گندم ۱ پیمانه
- شیر ۱ پیمانه
- روغن برای سرخ کردن
- پودرقند مقداری برای سرو
طرز تهیه شیرینی رزت اسکاندیناوی:
تخممرغ، شکر، وانیل را با همزن دستی باهم مخلوط کنید ، آرد گندم و شیر را اضافه و مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند.
در قابلمه روغن بریزید و اجازه دهید روی حرارت ملایم گرم شود و قالب را داخل روغن قرار دهید تا گرم شود.
قالب گرم شده را تا لبه آن داخل مایه فرو کنید و سپس داخل روغن قرار تا شیرینی از قالب جدا شود. صبر کنید شیرینی طلایی شود و سپس روی توری قرار دهید تا روغن اضافی آن خارج شود و پس از خنک شدن روی آن پودر قند بپاشید.