نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه کبه غذای معروف و لذیذ خاورمیانه + نکات کلیدی

طرز تهیه کبه:

طرز تهیه کبه :

کُبه یا کیبه مساله این است!

اما مهم اینه که این دست‌پیچ کُبه یا کیبه، تو مناطق وسیعی از خاورمیانه پیدا میشه، از لبنان ، فلسطین، سوریه، عراق و عربستان،ترکیه تا جنوبی‌های عزیز خودمون!

کوبه در اصل یه جور پیراشکی که به جای لفاف خمیری آردگندم از در ترکیبی از بلغور گندم ، گوشت چرخ شده یا سیب‌زمینی پیچیده شده است. داخل این لفاف می‌تواند هر چیزی باشد، از پنیر و سبزیجات تا گوشت مزه‌دار شده با ادویه‌های معطر و مغز دانه کاج!

روش معمول پیچیدن کُبه شکل مخروطی آن است، اما گاها به صورت کبه‌های گرد و میان‌پر هم تهیه می‌شود.

اینکه با گوشت درستش کنین یا با سیب‌زمینی دست خودتونه، میتونه یه غذای کاملا گیاهی باشه یا یه غذای گوشتی!

برای تهیه لفاف کبه :

طرز تهیه لفاف:

بلغور گندم را با مقداری آب بخیسانید. در حدی که روی بلغورها با آب پوشیده شود و دانه بلغور باز شود. سپس بلغورها را درون الک بریزید و اجازه دهید آب اضافی آن خارج شود و با پشت قاشق خوب فشار دهید تا آب آن کاملا خارج شود.( خارج شدن آب اضافی خیلی مهم است تا کوفته حین سرخ شدن وا نرود.)
سیب زمینی را رنده کنید یا در صورت استفاده از گوشت آن را در کاسه بریزید و با مقداری نمک و فلفل مزه‌دار کنید و با بلغور خوب ورز دهید تا مواد چسبنده شوند. در صورت لزوم یکی دو قاشق سوپخوری آرد اضافه کنید.

یک گلوله از مواد بردارید و به صورت قیف تو خالی در دست شکل دهید و داخل آن را با مواد دلخواه پر کنید و سر آن را ببنندید و به صورت نوک‌تیز به آن فرم بدهید. سپس در روغن سرخ کنید تا طلایی شود.

مواد میانی با گوشت:

مواد میانی اسفناج و پنیر :

پیاز را تفت دهید تا طلایی شود، اسفناج خرد شده و نمک و فلفل را اضافه کنید تفت دهید تا آب اسفناج کشیده شود. مواد را از روی حرارت بردارید و بعد از خنک شدن با پنیر مخلوط کنید.

خروج از نسخه موبایل