نماد سایت دریای شرق

رسپی نان رول پشمکی خوشمزه و خانگی + نکات حرفه ای

رسپی نان رول پشمکی

خمیر مایه را همراه با یک قاشق مرباخوری از شکر در شیر ولرم هم بزنید و درب ظرف را ببندید تا به مدت ۱۰ دقیقه فعال شود.

رسپی نان رول پشمکی:

این یه نون بسیار خوشمزه و لطیفه که شکل اصلیش رول شده هست ولی من چون وقت نداشتم همین جوری ساده پهنش کردم روی سینی و با دست شکل دادم
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید


مواد لازم:

رسپی نان رول پشمکی:

خمیر مایه را همراه با یک قاشق مرباخوری از شکر در شیر ولرم هم بزنید و درب ظرف را ببندید تا به مدت ۱۰ دقیقه فعال شود.


همه مواد را داخل کاسه همزن بریزید و هم بزنید تا به تست مثبت پنجره برسید ( منظور ازین تست اینه که وقتی مقداری از خمیر رو بین دو تا انگشتتون باز کنید اونقدر نازک بشه که اون طرف خمیر دیده بشه ولی پاره نشه اگه اینجور نبود دوباره باید ورز بخوره)


خمیر را چانه کنید و در کاسه چرب شده قرار بدید تا به مدت یک ساعت حجمش دو برابر بشه.
دوباره کمی خمیر رو ورز میدیم تا پف خمیر گرفته بشه (طبق دستور اصلی اینجا خمیر رو به چانه های مساوی تقسیم می کنیم و می گذاریم ۱۰ دقیقه دیگه استراحت کنن) من توی این مرحله خمیر رو کف سینی پهن کردم و شکل دادم و گذاشتم استراحت کنه و بعد از حدود ۲۰ دقیقه رومال زعفران و کنجد زدم و رفت توی فر ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۱۵ دقیقه

خروج از نسخه موبایل