نماد سایت دریای شرق

عصاره سیاه دانه خوراکی : فواید مصرف سیاه دانه در طب سنتی ایران

عصاره سیاه دانه خوراکی

یکی از مواردی که از دیرباز در طب سنتی ایران در درمان درد مفاصل ناشی از سوء مزاج سرد مورد استفاده قرار گرفته عصاره سیاه دانه خوراکی است .

عصاره سیاه دانه خوراکی:

عصاره سیاه دانه خوراکی :

یکی از مواردی که از دیرباز در طب سنتی ایران در درمان درد مفاصل ناشی از سوء مزاج سرد مورد استفاده قرار گرفته عصاره سیاه دانه خوراکی است .

از عصاره سیاه دانه در مطالعات مختلف برای پیشگیری و درمان بسیاری از اختلالات و بیماری ها از جمله درد مفاصل، سردرد، احتقان بینی، آسم، آلرژی، تقویت سیستم ایمنی، عفونت ها و مشکلات گوارشی استفاده شده است.

“تیموکینون” موجود در سیاهدانه اثرات ضد درد و ضد التهاب قوی، تنظیم کننده سیستم ایمنی و مهار فرایند های آلرژیک را دارا می باشد.

همچنین برای “نایجلون”، یکی دیگر از ترکیبات این گیاه اثرات آنتی اسپاسم و اثرات گرم کنندگی گزارش شده است.

مصرف کپسول سیاه دانه خوراکی در بیماران مبتلا به آرتریت روماتوئید با کاهش تعداد مفاصل دردناک و متورم و خشکی صبحگاهی می تواند به عنوان داروی ضد روماتیسمی به کار برود.

کپسول خوراکی سیاه دانه با بهره گیری از ترکیبات طبیعی اثرات چشمگیری در بهبود درد مفاصل کمر و دردهای عضلانی اسکلتی داشته است.

نکات قابل توجه: از مصرف کپسول سیاه دانه در کودکان دوران بارداری و شیردهی خودداری شود.
عوارض جانبی: موردی گزارش نشده است است.

بهتر است قبل از مصرف با متخصص گیاهان دارویی مشورت شود.

خروج از نسخه موبایل