نماد سایت دریای شرق

خواص اسفناج در طب سنتی ایران + موارد منع مصرف

خواص اسفناج در طب سنتی

خواص اسفناج در طب سنتی ایران:

خواص اسفناج در طب سنتی ایران:

اسفناج را به عنوان پایین آورنده قند خون ، درمان ناراحتی‌های تنفسی و ملین درمان کمبود ترشحات معده و لوزالمعده و صفرا مطرح می‌باشد.

و برای درمان کم خونی به واسطه آهن فراوانی که دارد توصیه میشود.

طبع اسفناج سرد است

ماده سکرتین موجود در اسفناج موجب افزایش ترشحات معده و روده و کیسه صفرا شد و حرکات دودی شکل سیستم گوارشی را تقویت می کند.

مصرف اسفناج برای جبران کمبود کمبود ویتامین هایی مانند A,B,C,D برای بدن بهترین ماده غذایی محسوب میشود.

نکته بسیار مهم: کسانی که مبتلا به سنگ صفرا و سنگ کلیه هستند و یا از بیماریهای التهاب مفاصل رنج می‌برند ، توصیه می‌شود اسفناج مصرف نکنند.

چون اگزالات موجود در آن موجب وخیم تر شدن ناراحتی های فوق می شود.

خروج از نسخه موبایل