نماد سایت دریای شرق

حذف روغن و چربی از رژیم غذایی و تاثیر آن بر سلامت بدن

حذف روغن و چربی از رژیم

روغن ها و چربی ها از غذاهای ما قابل حذف شدن به طور مطلق نیستن چون در سلامتی و ارگان های داخلی بدن ما و ساخت هورمون و حمل و نقل ویتامین ها ضروری هستن! حالا باید بدونیم کدوم نوع بهتره کدوم مفید نیست! . .

حذف روغن و چربی از رژیم غذایی و تاثیر آن بر سلامت بدن :

حذف روغن و چربی از رژیم غذایی و تاثیر آن بر سلامت بدن :


روغن ها و چربی ها از غذاهای ما قابل حذف شدن به طور مطلق نیستن چون در سلامتی و ارگان های داخلی بدن ما و ساخت هورمون و حمل و نقل ویتامین ها ضروری هستن! حالا باید بدونیم کدوم نوع بهتره کدوم مفید نیست! . .


خیلی خیلی خیلی روغن دنبه و روغن شحم گاو معروف و مشهور شدن چندسالیه که حقیقتا تاسف میخورم! این روغن ها حیوانی هستن. روغن های اشباعی که پر از اسیدهای چرب اشباع و ترانس هستن و عامل اصلی گرفتگی عروق و بیماری های قلبی…

میدونید چه شایعات مضحکی دربارشون شنیدم؟ مثلا یجا نوشته بود روغن دنبه وارد بدن بشه کلسترول از همونجا خارج میشه…. یجا دیگه نوشته بود بیماری هارو خارج میکنه …. اخه چرا؟ روغنی که جامده و به روش خانگی و سنتی تهیه میشه و پر از اسیدهای چرب اشباع و ذرات ناخالصیه چطور یهو شده درمان همه بیماریا؟ اونم با این زندگی صنعتی مردم که عملا تحرک صفره!!!!! .


بعضیا میگن قدیم روغن نبود همینو میخوردن ! اخه فداتون بشم لایف استایل یا همون سبک زندگی صد سال پیشو با الان مقایسه میکنید؟؟؟؟ یک صدم تحرک اونارو ندارن مردم!


بهترین روغن برای پخت و پز در حرارت پایین روغن زیتون و کنجد و بذرکتان و کلا روغن های گیاهی هستن که اونم میگم بهتره پالایش شده از کارخانه تهیه کنید نه این دستی ها! چون روغن پالایش شده رنگبری میشه صمغ گیری میشه، فلزات و ذرات ازاد گرفته میشن، پراکسید اسید در روغن خام بالاست که تو کارخانه گرفته میشه! اما در مراکزی که دستی و با دستگاها در محیط باز روغن میگیرن کیفیت و میزان پراکسید زیتون اندازه گیری نمیشه تاجایی که من میدونم! .


روغن دنبه و شحم گاو و روغن جامد هیدروژنه استفاده نکنید لطفا.اگر میخواید چیزیو سرخ کنید فقط روغن مخصوص سرخ کردنی تهیه کنید که بازم میگم مصرف روغن رو اونم از این نوع خیلی کاهش بدید.

روغن های گیاهی از حیوانی بهتر هستن مثل روغن افتابگردون و ذرت و کلزا و زیتون و کنجد و
اینم بگم بهتون که اکثر روغن های سرخ کردنی چون باید نقطه دود بالایی داشته باشه اکثرا پالم دارن. کلا پالم حذف شدنی نیست. در شکلات و خیلی صنایع استفاده میشه. پالم روغن گیاهیه ولی اشباع! پس روغن سرخ کردنی کمتر مصرف کنید


متن از خانم‌فاطمه نوروزی

خروج از نسخه موبایل