نماد سایت دریای شرق

رسپی چیزکیک توت فرنگی + نکات کلیدی

رسپی چیزکیک توت فرنگی

(چند تا دونه توت فرنگی رو رنده ریز کنید و بریزید توی قابلمه. هم وزنشون شکر بریزید روش و یه قاشق چایخوری هم نشاسته ذرت بریزید. بزارید روی حرارت کم بجوشه و بپزه و غلیظ

رسپی چیزکیک توت فرنگی:

رسپی چیزکیک توت فرنگی :

سس برای لایه رویی :


(چند تا دونه توت فرنگی رو رنده ریز کنید و بریزید توی قابلمه. هم وزنشون شکر بریزید روش و یه قاشق چایخوری هم نشاسته ذرت بریزید. بزارید روی حرارت کم بجوشه و بپزه و غلیظ بشه. کف کرد همرو بگیرید تا سستون براق بشه.حدود ده دقیقه کافیه)

برای بیس چیزکیک:

بیسکوئیت ها رو توی میکسر می ریزیم چند پالس میزنیم تا پودر بشه. بعد کره اب شده رو بهش اضافه میکنیم و چند پالس دیگه میزنیم تا مخلوط بشن.
حالا کف قالب کمربندی قطر ۲۳ رو خیلیییی کم چرب میکنیم . بیسکوئیت هارو یکدست با پشت لیوان فشرده میکنیم کف قالب.


نیم ساعت قالب رو میزاریم توی یخچال.
تو این فاصله، پنیر رو با همزن بزنید تاباز بشه .بعد خامه قنادی رو اضافه کنید و در حد یکدست شدن با هم بزنید.
شکرش رو اندازه کنید. به نظر من شیرینی خامه کافی بود. ولی اگه دوست داشتین میتونید کمی پودر قند بزنید تا شیرین تر بشه.


حالا پودر ژلاتین رو توی ۱/۴ لیوان اب سرد بریزید و بزارید تا اسفنجی بشه . بعد روی حرارت بن ماری کنید یا توی مایکرو بزارید تا شفاف بشه و ژلاتین حل بشه.
اجازه بدین ژلاتین کمی خنک شه و به دمای محیط برسه.


بعد بریزیدش توی ملات پنیری . نهایتا هم توت فرنگی هارو اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.
ملات پنیری رو بدین روی لایه ی بیسکوئیتی و برای ۱ ساعت اجازه بدین تو یخچال استراحت کنه.
و سپس لایه رویی که الان حسابی خنک شده رو بدین روی لایه پنیری. روی قالب چیز کیک رو سلفون بکشید و بزاریدش تو یخچال یه شب تا صبح بمونه.


موقع سرو با توت فرنگی کات شده تزئینش کردم.
واقعا چیز کیک خوشمزه ای هستش و بهتون توصیه میکنم امتحانش کنید

خروج از نسخه موبایل