رسپی مسقطی تمشک آبی:

طرز تهیه مسقطی تمشک آبی :
مواد مورد نیاز:
- نشاسته گل یک پیمانه
- آب دوپیمانه.گلاب یک پیمانه
- شکر دوپیمانه
- ژله تمشک آبی دوبسته
- کره سی گرم
- قالب رو چرب کنید(قالب من قطرش ۱۸ و قدش ۱۰سانت بود).
- پودرنارگیل خامه یا…. برای تزیین
نکته :
همیشه نشاسته رو درآب سردحل کنید.
کره باعث شفاف شدن مسقطی میشود.
طرز تهیه :
نشاسته رو در آب حل کنید و از صافی عبور میدهیم.
در قابلمه ریخته و شکر رو اضافه وهم بزنید وقتی مخلوط شد.
پودر ژله رو اضافه و هم بزنید حرارت را روشن کنید و مرتب هم بزنید تا کمی به غلظت برسد در ادامه گلاب و کره رو اضافه کنید و مرتب باحرارت کم هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد.
مسقطی شما حاضراست
تا وقتی که کمی خنک بشه مرتب هم بزنید سپس در قالب بریزید و حداقل شش ساعت در یخچال بگذارید.