مسقطی تمشک آبی – طرز تهیه مسقطی آسون و خوشمزه تو خونه

آموزش آشپزی کیک و شیرینی

رسپی مسقطی تمشک آبی:

مسقطی تمشک آبی

طرز تهیه مسقطی تمشک آبی :

مواد مورد نیاز:

  • نشاسته گل یک پیمانه
  • آب دوپیمانه.گلاب یک پیمانه
  • شکر دوپیمانه
  • ژله تمشک آبی دوبسته
  • کره سی گرم
  • قالب رو چرب کنید(قالب من قطرش ۱۸ و قدش ۱۰سانت بود).
  • پودرنارگیل خامه یا…. برای تزیین

نکته :
همیشه نشاسته رو درآب سردحل کنید.
کره باعث شفاف شدن مسقطی میشود.

طرز تهیه :

نشاسته رو در آب حل کنید و از صافی عبور میدهیم.

در قابلمه ریخته و شکر رو اضافه وهم بزنید وقتی مخلوط شد.

پودر ژله رو اضافه و هم بزنید حرارت را روشن کنید و مرتب هم بزنید تا کمی به غلظت برسد در ادامه گلاب و کره رو اضافه کنید و مرتب باحرارت کم هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد.

مسقطی شما حاضراست

تا وقتی که کمی خنک بشه مرتب هم بزنید سپس در قالب بریزید و حداقل شش ساعت در یخچال بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image