طرز تهیه کوکو ورقه – دستور پخت کوکوی بادمجان ورقه ای با روش آسون

آموزش آشپزی غذای ایرانی

دستور پخت و طرز تهیه کوکو ورقه ای بادمجان با روش آسون:

طرز تهیه کوکو ورقه

طرز تهیه کوکو ورقه :

مواد لازم :

  • بادمجان متوسط: ۳عدد
  • تخم‌مرغ: ۴ تا ۵ عدد
  • روغن، نمک و فلفل: به میزان لازم
  • زردچوبه: یک قاشق چای‌خوری

روش تهیه :

بادمجان را پوست کنده و به صورت حلقه‌هایی به ضخامت ۲ سانتی‌متر ببرید، روی آن نمک پاشیده و در آبکش بگذارید تا تلخاب آن خارج شود.

پس از حداقل نیم ساعت، آن را شسته و خشک کنید.

بادمجان‌ها را در روغن سرخ کنید، سپس با حوله کاغذی روغن اضافه آن را بگیرید.

یک تابه را چرب کنید و بادمجان‌ها را کف آن بچینید.

تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه شکسته،‌ زردچوبه،‌ نمک و فلفل را اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود.

تابه را روی شعله متوسط داغ کنید، سپس تخم‌مرغ‌ها را اضافه کرده و آن را بپزید تا تخم‌مرغ ببندند.

پس از ۱۰دقیقه، آن را برش داده و پشت‌و‌رو کنید تا هر دوطرف آن بپزد.

این غذا را با گوجه‌فرنگی، ماست و کته سرو کنید.

راااااستی حتما حتما این آموزش رو ذخیره کن تا بتونی برای خونواده درستش کنی و با هم دیگه کلی لحظات خوب بسازین

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image