آموزش درست کردن و طرز تهیه پنکیک خرمایی:

طرز تهیه پنکیک خرمایی :
مواد لازم برای 16 پنکیک:
- تخم مرغ ۵ عدد
- آرد یک ليوان
- شير يک ليوان
- كره يا روغن جامد ۴ تا ۵ قاشق غذاخوري
- مغز گردو كه به اندازه نخود خرد شده باشد یک ليوان
- دارچين ۲ قاشق غذاخوري
- مغز پسته به مقدار لازم
- خرما به اندازه دلخواه
روغن و تخم مرغ را هم بزنيد، سپس دو عدد از سفيده ها را كنار بگذاريد.
شير را مخلوط كنيد و هم بزنيد.
آرد را كم كم الك كنيد و به مايه بيفزاييد و هم بزنيد تا گلوله نشود.
اكنون سفيده هاي تخم مرغي را كه كنار گذاشته ايد خوب هم بزنيد تا كاملاً سفيد و سفت شود و بعد به مايه اضافه كنيد.
ماهيتابه دسته داري را روي اجاق بگذاريد تا داغ شود.
سپس كمي روغن فقط به اندازه اي كه ماهيتابه چرب شود داخل ظرف بريزيد و مقداري از مايه به قدري كه سطح ماهيتابه را به صورت نازك بپوشاند داخل آن بريزيد و حرارت اجاق را كم كنيد تا مايه خودش را بگيرد و دور آن كمي برشته وپخته شود اكنون با دقت پنكيك را زير و رو كنيد.
وقتي همه مايه را به همين ترتيب آماده و كنار گذاشتيد.
سپس با خرما و مغز پسته تزیین کنید.