طرز تهیه پنکیک خرمایی – آموزش درست کردن پنکیک خوشمزه برای صبحانه

آموزش آشپزی دسر

آموزش درست کردن و طرز تهیه پنکیک خرمایی:

طرز تهیه پنکیک خرمایی

طرز تهیه پنکیک خرمایی :

مواد لازم برای 16 پنکیک:

  • تخم مرغ ۵ عدد
  • آرد یک ليوان
  • شير يک ليوان
  • كره يا روغن جامد ۴ تا ۵ قاشق غذاخوري
  • مغز گردو كه به اندازه نخود خرد شده باشد یک ليوان
  • دارچين ۲ قاشق غذاخوري
  • مغز پسته به مقدار لازم
  • خرما به اندازه دلخواه

روغن و تخم مرغ را هم بزنيد، سپس دو عدد از سفيده ها را كنار بگذاريد.

شير را مخلوط كنيد و هم بزنيد.

آرد را كم كم الك كنيد و به مايه بيفزاييد و هم بزنيد تا گلوله نشود.

اكنون سفيده هاي تخم مرغي را كه كنار گذاشته ايد خوب هم بزنيد تا كاملاً سفيد و سفت شود و بعد به مايه اضافه كنيد.

ماهيتابه دسته داري را روي اجاق بگذاريد تا داغ شود.

سپس كمي روغن فقط به اندازه اي كه ماهيتابه چرب شود داخل ظرف بريزيد و مقداري از مايه به قدري كه سطح ماهيتابه را به صورت نازك بپوشاند داخل آن بريزيد و حرارت اجاق را كم كنيد تا مايه خودش را بگيرد و دور آن كمي برشته وپخته شود اكنون با دقت پنكيك را زير و رو كنيد.

وقتي همه مايه را به همين ترتيب آماده و كنار گذاشتيد.

سپس با خرما و مغز پسته تزیین کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image