رسپی سالاد ماکارونی با لوبیا:

مواد لازم:
- یک بسته پاستای فنری شکل۲۰۰ گرم
- لوبیا سبز
- ۸ تا ۱۰ ورق کالباس
- ۱۰ عدد پیازچه
- ۳۰۰ گرم گوجه فرنگی ریز (گیلاسی)
- ۳۰۰ گرم نخود
- شش قاشق غذاخوری آب گوجه فرنگی
- دو قاشق غذاخوری سرکه
- یک قاشق چای خوری پودر زیره
- یک قاشق چای خوری پودر گشنیز
- دو قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده
- نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه سالاد ماکارونی با لوبیا:
در یک ظرف آب جوش و نمک پاستا را ریخته تا کاملاً بپزد سپس آبکشی کرده و بگذارید تا آب آن کاملاً برود.
لوبیا سبزها را در ظرف آب ریخته و بگذارید به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه بپزند تا نرم شوند سپس آنها را آبکشی کنید و در جایی گرم نگه دارید.
کالباس های بیکن دودی را به مدت دو تا سه دقیقه تفت دهید سپس به قطعات کوچک برش دهید و به لوبیا ها اضافه کنید.
پیازچه ها را خرد کنید و در یک ظرف ریخته سپس گوجه های گیلاسی را از وسط نصف کنید و به همراه نخود به پیازچه ها اضافه کنید.
در یک ظرف جداگانه آب گوجه فرنگی با سرکه و ادویه و گشنیز تازه را مخلوط کرده و به مخلوط پیازچه، گوجه و نخود اضافه کنید.
سپس همه مواد را با یکدیگر مخلوط کرده و به پاستا اضافه کرده و لوبیاسبز پخته و کالباس بیکن دودی را نیز اضافه کنید.