رسپی سالاد سیب زمینی آلمانی خوشمزه:

طرز تهیه سالاد سیب زمینی آلمانی:
مواد لازم
- سیب زمینی: یک کیلوگرم
- تخم مرغ آبپز سفت: ۴ عدد
- پیازچه: ۴ عدد
- خیارشور متوسط: ۵ عدد
- ژامبون: ۵۰ گرم
- سس مایونز: نصف فنجان
- سیر: ۲ حبه
- آب لیمو: ۲ قاشق غذاخوری
- جعفری خرد شده تازه: یک چهارم فنجان
- نمک و فلفل: به اندازه لازم
طرز تهیه :
سیب زمینیها را شسته و درون آب جوش به همراه نمک به مدت ۱۰-۱۲ دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند، بپزید.
سپس آنها را از آب بیرون آورده و بگذارید آب آنها برود.
به مدت ۵ دقیقه صبر کنید تا خنک شوند.
بعد سیب زمینیها را خرد کنید.
تخم مرغهای آبپز را پوست گرفته و به صورت حلقهای خرد کنید.
پیازچهها را به صورت نازک و خیارشورها و ژامبون را نیز خرد نمایید.
در یک کاسه بزرگ سیب زمینی، تخم مرغ، پیاز، خیارشور و ژامبون را بریزید.
خوشمزگی این سالاد بیشتر به خاطر طعم سیر و خیارشور آن است.
در یک کاسه دیگر سس مایونز، سیری که ریز خرد کردهاید، آب لیمو و جعفری خرد شده را با هم مخلوط کنید و به اندازه مورد نیاز، نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
مخلوط مایونز را به مخلوط سیب زمینی اضافه کرده و خوب هم بزنید.