سالاد سیب زمینی آلمانی – طرز تهیه سالاد سیب زمینی خوشمزه و آسون

آموزش آشپزی غذای ملل

رسپی سالاد سیب زمینی آلمانی خوشمزه:

سالاد سیب زمینی آلمانی

طرز تهیه سالاد سیب زمینی آلمانی:

مواد لازم

  • سیب زمینی: یک کیلوگرم
  • تخم مرغ آبپز سفت: ‌۴ عدد
  • پیازچه: ۴ عدد
  • خیارشور متوسط: ۵ عدد
  • ژامبون: ۵۰ گرم
  • سس مایونز: نصف فنجان
  • سیر: ۲ حبه
  • آب لیمو: ۲ قاشق غذاخوری
  • جعفری خرد شده تازه: یک چهارم فنجان
  • نمک و فلفل: به اندازه لازم

طرز تهیه :

سیب زمینی‌ها را شسته و درون آب جوش به همراه نمک به مدت ۱۰-۱۲ دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند، بپزید.

سپس آن‌ها را از آب بیرون آورده و بگذارید آب آن‌ها برود.

به مدت ۵ دقیقه صبر کنید تا خنک شوند.

بعد سیب زمینی‌ها را خرد کنید.

تخم مرغ‌های آبپز را پوست گرفته و به صورت حلقه‌ای خرد کنید.

پیازچه‌ها را به صورت نازک و خیارشور‌ها و ژامبون را نیز خرد نمایید.

در یک کاسه بزرگ سیب زمینی، تخم مرغ، پیاز، خیارشور و ژامبون را بریزید.

خوشمزگی این سالاد بیشتر به خاطر طعم سیر و خیارشور آن است.

در یک کاسه دیگر سس مایونز، سیری که ریز خرد کرده‌اید، آب لیمو و جعفری خرد شده را با هم مخلوط کنید و به اندازه مورد نیاز، نمک و فلفل به آن اضافه کنید.

مخلوط مایونز را به مخلوط سیب زمینی اضافه کرده و خوب هم بزنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image