طرز تهیه و رسپی سالاد کلم بروکلی رژِیمی:

رسپی سالاد کلم بروکلی:
مواد مورد نیاز:
- کلم بروکلی ۲ تا ۳ عدد (فقط گل های کلم. خرد شده)
- گوشت بیکن ۱۰ تکه (برشته و خرد شده)
- پیاز قرمز ۱/۳ فنجان (خرد شده)
- دانه آفتابگردان ۱/۳ فنجان
- کرنبری ۱/۳ فنجان (خشک شده، خرد شده/ می توانید از کشمش طلایی استفاده کنید)
- سس مایونز نصف فنجان
- سرکه سیب ۲ قاشق سوپخوری
- شکر ۲ قاشق چایخوری
- نمک طبق ذائقه
- فلفل طبق ذائقه
در یک کاسه ی سالاد، بروکلی، بیکن، پیاز، دانه ها و کرنبری را اضافه کنید.
در یک کاسه ی کوچک مایونز، سرکه، شکر را مخلوط کنید.
مخلوط سس را روی سالاد بریزید تا همه ی مواد به آن آغشته شوند.
طبق ذائقه با نمک و فلفل مزه دار کنید.
در کاسه را بپوشانید و حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید و بعد سرو کنید.