رسپی سالاد کلم بروکلی – طرز تهیه سالاد کلم بروکلی رژیمی و خوشمزه

آموزش آشپزی غذای ملل

طرز تهیه و رسپی سالاد کلم بروکلی رژِیمی:

رسپی سالاد کلم بروکلی

رسپی سالاد کلم بروکلی:

مواد مورد نیاز:

  • کلم بروکلی ۲ تا ۳ عدد (فقط گل های کلم. خرد شده)
  • گوشت بیکن ۱۰ تکه (برشته و خرد شده)
  • پیاز قرمز ۱/۳ فنجان (خرد شده)
  • دانه آفتابگردان ۱/۳ فنجان
  • کرنبری ۱/۳ فنجان (خشک شده، خرد شده/ می توانید از کشمش طلایی استفاده کنید)
  • سس مایونز نصف فنجان
  • سرکه سیب ۲ قاشق سوپخوری
  • شکر ۲ قاشق چایخوری
  • نمک طبق ذائقه
  • فلفل طبق ذائقه

در یک کاسه ی سالاد، بروکلی، بیکن، پیاز، دانه ها و کرنبری را اضافه کنید.

در یک کاسه ی کوچک مایونز، سرکه، شکر را مخلوط‌ کنید.

مخلوط سس را روی سالاد بریزید تا همه ی مواد به آن آغشته شوند.

طبق ذائقه با نمک و فلفل مزه دار کنید.

در کاسه را بپوشانید و حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید و بعد سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image