جوجه کباب با بلال و گوجه – دستور پخت جوجه کباب متنوع و خوشمزه

آموزش آشپزی غذای ملل

دستور پخت جوجه کباب با بلال و گوجه:

جوجه کباب با بلال و گوجه

طرز تهیه جوجه کباب با بلال و گوجه :

مواد لازم برای 4 نفر:

  • سینه مرغ بدون پوست و استخوان: ۷۰۰ گرم (به قطعات ۵ سانتی‌متری تقسیم شود).
  • سیر: ۲ حبه (کاملا ریز شود).
  • پودر آویشن: نصف قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به اندازه لازم
  • بلال درسته: ۴ عدد (به عنوان مخلفات غذا).
  • گوجه گیلاسی:‌ نیم کیلو
  • پیازچه: ۴ عدد (خرد شود).
  • پوست رنده شده پرتقال: یک قاشق چای‌خوری
  • سیخ چوبی ۱۵ سانتی‌متری: ۸ عدد (در آب خیس شود).

کباب‌پز را روی شعله متوسط – زیاد قرار دهید.

درون کاسه‌ای، مرغ، سیر، آویشن، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون و نصف قاشق چای‌خوری نمک و به همان اندازه فلفل را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید.

جوجه‌ها را به سیخ بکشید.

جوجه‌ها و بلال‌ها را همزمان روی کباب‌پز قرار داده و هر چند وقت یکبار آن‌ها را بچرخانید. این کار حدود ۷ تا ۱۰ دقیقه زمان لازم دارد.

برای سالاد: درون کاسه‌ای ‌گوجه‌فرنگی، پیازچه، پوست رنده شده پرتقال، باقی‌مانده روغن زیتون، سه چهارم قاشق چای‌خوری نمک و یک چهارم قاشق چای‌خوری فلفل را با هم مخلوط کنید.

جوجه و ذرت را با سالاد گوجه فرنگی میل کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image