دستور پخت جوجه کباب با بلال و گوجه:

طرز تهیه جوجه کباب با بلال و گوجه :
مواد لازم برای 4 نفر:
- سینه مرغ بدون پوست و استخوان: ۷۰۰ گرم (به قطعات ۵ سانتیمتری تقسیم شود).
- سیر: ۲ حبه (کاملا ریز شود).
- پودر آویشن: نصف قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل: به اندازه لازم
- بلال درسته: ۴ عدد (به عنوان مخلفات غذا).
- گوجه گیلاسی: نیم کیلو
- پیازچه: ۴ عدد (خرد شود).
- پوست رنده شده پرتقال: یک قاشق چایخوری
- سیخ چوبی ۱۵ سانتیمتری: ۸ عدد (در آب خیس شود).
کبابپز را روی شعله متوسط – زیاد قرار دهید.
درون کاسهای، مرغ، سیر، آویشن، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون و نصف قاشق چایخوری نمک و به همان اندازه فلفل را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید.
جوجهها را به سیخ بکشید.
جوجهها و بلالها را همزمان روی کبابپز قرار داده و هر چند وقت یکبار آنها را بچرخانید. این کار حدود ۷ تا ۱۰ دقیقه زمان لازم دارد.
برای سالاد: درون کاسهای گوجهفرنگی، پیازچه، پوست رنده شده پرتقال، باقیمانده روغن زیتون، سه چهارم قاشق چایخوری نمک و یک چهارم قاشق چایخوری فلفل را با هم مخلوط کنید.
جوجه و ذرت را با سالاد گوجه فرنگی میل کنید.