• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    بریانی گوشت بوقلمون مجلسی : دستور پخت بریانی بوقلمون

    بریانی گوشت بوقلمون

    دستور پخت بریانی گوشت بوقلمون مجلسی:

    مواد لازم (برای ۴ نفر):

    • ۶۸۰ گرم سیب زمینی شیرین
    • ۲ حبه سیر رنده شده
    • ۱/۴ پیمانه شیر کم چرب
    • نصف قاشق چایخوری نمک
    • ۳۴۰ گرم گوشت سینه بوقلمون (چرخ‌کرده)
    • نصف پیمانه پیاز خرد شده
    • ۱ و ۱/۴ پیمانه کدو سبز خرد شده
    • یک پیمانه هویج خرد شده
    • نصف پیمانه ذرت کنسروی
    • ۱/۴ پیمانه آب
    • ۲۲۵ گرم سس گوجه فرنگی
    • دو قاشق غذاخوری سس فلفل
    • دو قاشق چایخوری مریم گلی
    • ۱/۵ قاشق چایخوری فلفل سیاه

    طرز تهیه بریانی گوشت بوقلمون :

    فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت روشن کنید.

    در یک تابه متوسط، سیب زمینی های شیرین و سیر را تفت دهید.

    در تابه را بگذارید تا آب بیندازند و پس از خشک شدن آب آنها (حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه) از روی حرارت بردارید.

    سیب زمینی ها را پوره کنید و به سرعت شیر و نمک به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد نرم و یکدست شوند.

    روی آن را بپوشانید و گرم نگه دارید.

    در یک تابه بزرگ، گوشت بوقلمون و پیاز را روی حرارت ملایم تفت دهید تا گوشت طلایی شود.

    کدوسبز، هویج، ذرت و آب را اضافه کنید و اجازه دهید مواد بجوشند. حرارت را کم کنید و در تابه را بگذارید.

    بریانی گوشت بوقلمون

    About The Author