بریانی گوشت بوقلمون مجلسی – دستور پخت بریانی بوقلمون خوشمزه و آسون

آموزش آشپزی غذای ملل

دستور پخت بریانی گوشت بوقلمون مجلسی:

بریانی گوشت بوقلمون

طرز تهیه بریانی گوشت بوقلمون :

مواد لازم (برای ۴ نفر):

  • ۶۸۰ گرم سیب زمینی شیرین
  • ۲ حبه سیر رنده شده
  • ۱/۴ پیمانه شیر کم چرب
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • ۳۴۰ گرم گوشت سینه بوقلمون (چرخ‌کرده)
  • نصف پیمانه پیاز خرد شده
  • ۱ و ۱/۴ پیمانه کدو سبز خرد شده
  • یک پیمانه هویج خرد شده
  • نصف پیمانه ذرت کنسروی
  • ۱/۴ پیمانه آب
  • ۲۲۵ گرم سس گوجه فرنگی
  • دو قاشق غذاخوری سس فلفل
  • دو قاشق چایخوری مریم گلی
  • ۱/۵ قاشق چایخوری فلفل سیاه

طرز تهیه:

فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت روشن کنید.

در یک تابه متوسط، سیب زمینی های شیرین و سیر را تفت دهید.

در تابه را بگذارید تا آب بیندازند و پس از خشک شدن آب آنها (حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه) از روی حرارت بردارید.

سیب زمینی ها را پوره کنید و به سرعت شیر و نمک به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد نرم و یکدست شوند.

روی آن را بپوشانید و گرم نگه دارید.

در یک تابه بزرگ، گوشت بوقلمون و پیاز را روی حرارت ملایم تفت دهید تا گوشت طلایی شود.

کدوسبز، هویج، ذرت و آب را اضافه کنید و اجازه دهید مواد بجوشند. حرارت را کم کنید و در تابه را بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image