دستور پخت بریانی گوشت بوقلمون مجلسی:

طرز تهیه بریانی گوشت بوقلمون :
مواد لازم (برای ۴ نفر):
- ۶۸۰ گرم سیب زمینی شیرین
- ۲ حبه سیر رنده شده
- ۱/۴ پیمانه شیر کم چرب
- نصف قاشق چایخوری نمک
- ۳۴۰ گرم گوشت سینه بوقلمون (چرخکرده)
- نصف پیمانه پیاز خرد شده
- ۱ و ۱/۴ پیمانه کدو سبز خرد شده
- یک پیمانه هویج خرد شده
- نصف پیمانه ذرت کنسروی
- ۱/۴ پیمانه آب
- ۲۲۵ گرم سس گوجه فرنگی
- دو قاشق غذاخوری سس فلفل
- دو قاشق چایخوری مریم گلی
- ۱/۵ قاشق چایخوری فلفل سیاه
طرز تهیه:
فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت روشن کنید.
در یک تابه متوسط، سیب زمینی های شیرین و سیر را تفت دهید.
در تابه را بگذارید تا آب بیندازند و پس از خشک شدن آب آنها (حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه) از روی حرارت بردارید.
سیب زمینی ها را پوره کنید و به سرعت شیر و نمک به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد نرم و یکدست شوند.
روی آن را بپوشانید و گرم نگه دارید.
در یک تابه بزرگ، گوشت بوقلمون و پیاز را روی حرارت ملایم تفت دهید تا گوشت طلایی شود.
کدوسبز، هویج، ذرت و آب را اضافه کنید و اجازه دهید مواد بجوشند. حرارت را کم کنید و در تابه را بگذارید.