پاند کیک شکلاتی – دستور پخت پاند کیک شکلاتی آسون و خوشمزه

آموزش آشپزی کیک و شیرینی

دستور پخت پاند کیک شکلاتی خوشمزه:

پاند کیک شکلاتی

طرز تهیه پاند کیک شکلاتی:

مواد لازم :

  • کره ۹۰ گرم
  • شکر ۷۰ گرم
  • پنیر خامه ای ۶۰ گرم
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • آرد کیک ۸۰ گرم
  • وانیل شکری ۶ گرم
  • بیکینگ پودر ۶ گرم
  • پودر کاکائو ۲۵ گرم

مواددلازم برای کرامبل( رویه ی کیک):

  • پودر بادام( قابل جایگزین با پودر نارگیل) ۲۰ گرم
  • آرد کیک ۲۰ گرم
  • شکر ۱۵ گرم
  • کره ۱۵ گرم
  • شکلات چیپسی ۲۰ گرم

ابتدا کره ی همدمای محیط و پنیر خامه ای همدمای محیط را با شکر خوب میزنیم تا سبک و لطیف بشه،تخم مرغها را یکی یکی اضافه کرده،خوب مخلوط میکنیم، وانیل را اضافه کرده و در آخر آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو الک شده را اضافه میکنیم، موقع اضافه کردن آرد،درجه ی همزن را روی کمترین سرعت قرار بدین، مواد را داخل قالب مورد نظر که کاغذ روغنی انداختین، بریزین.


برای آماده کردن کرامبل ،همه ی مواد و با دست مخلوط کنین تا شبیه خورده نان بشه، شکلات چیپسی و در آخر اضافه کنین. حالا مانند فیلم مایه ی کیک را باکمک لیسک به سمت لبه های قالب هدایت کنین، کرامبل را روی سطح کیک پخش کرده و در فر ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ تا ۵۵ دقیقه قرار بدین( ممکن است زمان کمتر یا بیشتر شود، حتما با سیخ چوبی امتحان کنین )

پ.ن من مواد را دو برابر کردم چون دوست داشتم ارتفاع کیک زیاد باشه، قالب من ۱۵ سانتی بود.

پ.ن۲ کیک ما بخاطر پنیر خامه ای در مواد اولیه و کرامبل ، یک طعم فوق العاده محشر و بافت بینظیری داره،حتما حتما امتحانش کنین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image