• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    پاند کیک شکلاتی : دستور پخت پاند کیک شکلاتی آسون و خوشمزه

    پاند کیک شکلاتی

    دستور پخت پاند کیک شکلاتی خوشمزه:

    مواد لازم :

    • کره ۹۰ گرم
    • شکر ۷۰ گرم
    • پنیر خامه ای ۶۰ گرم
    • تخم مرغ ۳ عدد
    • آرد کیک ۸۰ گرم
    • وانیل شکری ۶ گرم
    • بیکینگ پودر ۶ گرم
    • پودر کاکائو ۲۵ گرم

    مواددلازم برای کرامبل( رویه ی کیک):

    • پودر بادام( قابل جایگزین با پودر نارگیل) ۲۰ گرم
    • آرد کیک ۲۰ گرم
    • شکر ۱۵ گرم
    • کره ۱۵ گرم
    • شکلات چیپسی ۲۰ گرم

    طرز تهیه پاند کیک شکلاتی:

    ابتدا کره ی همدمای محیط و پنیر خامه ای همدمای محیط را با شکر خوب میزنیم تا سبک و لطیف بشه، تخم مرغها را یکی یکی اضافه کرده، خوب مخلوط میکنیم، وانیل را اضافه کرده و در آخر آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو الک شده را اضافه میکنیم، موقع اضافه کردن آرد، درجه ی همزن را روی کمترین سرعت قرار بدین، مواد را داخل قالب مورد نظر که کاغذ روغنی انداختین، بریزین.


    برای آماده کردن کرامبل، همه ی مواد و با دست مخلوط کنین تا شبیه خورده نان بشه، شکلات چیپسی و در آخر اضافه کنین. حالا مایه ی کیک را با کمک لیسک به سمت لبه های قالب هدایت کنین، کرامبل را روی سطح کیک پخش کرده و در فر ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ تا ۵۵ دقیقه قرار بدین (ممکن است زمان کمتر یا بیشتر شود، حتما با سیخ چوبی امتحان کنین )

    پ.ن من مواد را دو برابر کردم چون دوست داشتم ارتفاع کیک زیاد باشه، قالب من ۱۵ سانتی بود.

    پ.ن۲ کیک ما بخاطر پنیر خامه ای در مواد اولیه و کرامبل، یک طعم فوق العاده محشر و بافت بینظیری داره، حتما حتما امتحانش کنین

    پاند کیک شکلاتی

    About The Author