طرز تهیه نان هل – آموزش درست کردن نون هل خوشمزه و خوش عطر

آموزش آشپزی نان

دستور پخت و طرز تهیه نان هل :

طرز تهیه نان هل

طرز تهیه نان هل :

از اون معرکه های خوش عطر و بو که هنوزم مزه شون از خاطرم نرفته
نان هل و گلاب از دسته نان‌های خاصه با طعم خاطره…تا خودتون نخورین متوجه ی منظورم نمیشین، من که فقط عاشق اون لحظه م که چایی افطار و بریزم، با یه تیکه نون هل و کمی کره روزم و باز کنم

با این میزان مواد ۳ عدد نان ۴۰۰ گرمی خواهید داشت

  • آرد سفید ۴۵۰ گرم
  • آرد سبوس‌دار ۱۵۰ گرم( اگر ندارین همه رو آرد سفید بریزین،که میشه ۶۰۰ گرم)
  • آب گرم ۹۰ گرم
  • شکر ۲۵۰ گرم
  • ماست ۱۲۵ گرم
  • روغن مایع ۱/۲ پیمانه
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • پودر هل ۱ ق غذاخوری
  • وانیل ۱ ق چایخوری
  • بیکینگ پودر ۱ ق چایخوری
  • خمیر مایه ۱ ق غذاخوری
  • نمک ۱ ق چایخوری
  • گلاب ۲۰ گرم

ابتدا شکر،ماست و آب گرم را باهم مخلوط کرده و کناری میگذاریم، آردها را داخل میکسر ریخته و روغن مایع را آهسته آهسته اضافه میکنیم، وقتی کاملا مخلوط شد، هل،نمک،خمیر مایه، وانیل و بیکینگ پودر و گلاب را اضافه میکنیم و درآخر هم مخلوط ماست و آب و شکر و تخم مرغ ،حالا ده دقیقه داخل میکسر ورز میدیم، خمیر با همه ی خمیرهایی که تاحالا درست کردیم،متفاوته.بسیار لطیف و کمی چسبنده ست، کاملا طبیعیه، کمی روی آن آرد پاشیده و مجددا با دست مقداری ورز میدیم، روی خمیر را پوشانده و یکساعت استراحت میدهیم.


اگر خواستین نانها اندازه ی مال من باشن، از قالب ۷ اینچی( ۱۷ سانتی) استفاده کنین ،حتما ابتدا نان ها را روی کاغذ روغنی و به اندازه ی قالب مورد نظرتون گرد کنین، و مطابق فیلم فرم بدین.

مواد لازم برای رومال:

  • زرده ۱ عدد
  • شیر ۱ ق غذاخوری
  • زعفران دم کرده کمی
  • کنجد و سیاه دانه( دلخواه)

در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار میدیم تا زمانیکه روی نانها طلایی شود ( ۲۵ تا ۳۰ دقیقه)

پ.ن نان بعد از فرم دادن نیازی به استراحت دوم ندارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image