طرز تهیه نان رولی – دستور پخت نون رولی خوشمزه و خوش عطر

آموزش آشپزی نان

دستور پخت و طرز تهیه نان رولی خوشمزه:

طرز تهیه نان رولی

مواد لازم برای خمیر:

  • شیر گرم ۲۰۰ گرم
  • شکر ۱۰۰ گرم
  • خمیر مایه ۱ ق غذاخوری
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • کره ی همدمای محیط ۹۰ گرم
  • وانیل ۱ ق چایخوری
  • نمک ۱/۲ ق چایخوری
  • آرد ۵۵۰ تا ۶۰۰ گرم( ۴ تا ۵ پیمانه )

طرز تهیه نان رولی :

مثل همیشه خمیر مایه و شکر و شیرگرم را مخلوط کرده،در ظرف را گذاشته و یکربع زمان میدیم، خمیر مایه ی فعال شده را داخل همزن ریخته، تخم مرغها، وانیل و نمک را اضافه کرده و مخلوط میکنیم ، آرد را آهسته اضافه میکنیم، تا زمانیکه خمیر به دست نچسبه آرد میزنیم، از ۵۵۰ تا حدود ۶۰۰ گرم آرد لازم داریم، مواد که فرم گرفتن، کره ی همدمای محیط و در چند قسمت اضافه میکنیم و حدود یکربع ورز میدیم، داشتن همزن ضروری نیست و میتونیم همه رو با دست انجام بدیم.
روی خمیر را پوشانده و حدود دو ساعت استراحت میدیم.

مواد لازم برای کِرِم کاستارد:

  • شیر ۵۰۰ گرم
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • شکر ۱۰۰ گرم
  • نشاسته ذرت ۳۰ گرم
  • وانیل ۱ تا ۲ قاشق چایخوری

قبلا کلی باهم کرم درست کردیم و دیگه همتون استادین، فیلم هم گویای همه چیز هست،تنها نکته مهم ،گذاشتن کرم در یخچال بعد از آماده شدنه، کاستارد ما حتما باید خوب خودش و گرفته باشه و خنک باشه،
ابعاد خمیر اصلا مهم نیست ،فقط ضخامت آن مثل فیلم باشه،نه خیلی نازک و نه کلفت، بصورت یک مستطیل پهن کرده، کرم را روی سطح آن پخش کرده و رول میکنیم، بهترین راه برای بریدن نانها استفاده از نخ دندان است‌.رولها بعد از آماده شدن، باید نیم ساعت استراحت کنن.

برای رومال:

  • زرده ۱ عدد
  • شیر ۱ تا ۲ قاشق

گذاشتن رولها داخل قالب اصلا ضروری نیست، خیلی راحت میتونین بعد از آماده شدن، رولها را داخل سینی که کاغذ روغنی انداختین، قرار بدین .در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قرار میدیم و بهتر است در فر یک پیرکس آبجوش هم قرار بدیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image