طرز تهیه نان باقلوا – آموزش درست کردن نان باقلوا خوشمزه و آسان در خانه

آموزش آشپزی نان

آموزش درست کردن و طرز تهیه نان باقلوا با روش آسان:

طرز تهیه نان باقلوا

طرز تهیه نان باقلوا :

مواد مورد نیاز:

  • خمیر مایه ۲ ق چایخوری
  • شکر ۱ ق چایخوری
  • آب گرم ۳ قاشق غذاخوری
  • کره ۶۰ گرم
  • شیر ۱/۳ پیمانه
  • آرد نان ۳ پیمانه
  • شکر ۱/۴ پیمانه
  • نمک ۱/۲ ق چ
  • وانیل ۱ ق چ
  • تخم مرغ ۲ عدد

ابتدا خمیر را با آب و شکر مخلوط میکنیم و اجازه میدیم تا فعال بشه، تخم مرغها و ۱/۴ پیمانه شکر و با وانیل میزنیم. بعد شیر و کره را میزاریم روی حرارت؛ همینکه کره ذوب شد عالیه؛ اضافه میکنیم به تخم مرغها و بعد آرد و نمک و اضافه میکنیم و ۵ دقیقه ورز میدیم؛ روی خمیر را کمی چرب کرده؛ پوشانده و یکساعت استراحت میدهیم.

مواد میانی نان باقلوا:

  • گردو یا بادام پودر شده ۱ پیمانه
  • شکر ۳/۴ پیمانه
  • دارچین ۲ ق غذاخوری
  • نمک ۱/۴ قاشق چ
  • کره ی نرم ۱/۲ پیمانه

مواد لازم برای شیره:

  • شکر ۲ پیمانه
  • آب ۱ و نیم پیمانه
  • گلاب ۱/۴ پیمانه
  • هل ۵ عدد
  • زعفران دم کرده ۱ ق غذاخوری
  • این میزان شیره برای نان زیاده؛ میتونین نصفش و درست کنین

همه ی مواد غیر از گلاب و زعفران بیست دقیقه با حرارت بالا روی گاز بجوشه؛ در آخر گلاب و زعفران و اضافه کرده و اجازه میدیم خنک بشه.
نان را در فر ۱۷۵درجه سانتیگراد تا زمانیکه روی آن طلایی بشه قرار بدین.
نان داخل قالب کمی خنک بشه و بعد با دقت خارج کنین؛ شیره و نان هردو باید همدمای محیط باشن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image