طرز تهیه مسمای مرغ و بادمجان مجلسی:

دستور پخت خورش مسمای مرغ و بادمجان :
اول بادمجونا رو پوست گرفته و وسطش دو تا برش دهید(نه اینکه نصف بشه فقط برای اینکه تلخيشو بهتر پس بده). در آب نمک کمی غلیظ گذاشته بعد ابکش کرده و وقتی خوب خشک شد در روغن سرخ کنید. بعد به تکه های مرغ کمی نمک و زردچوبه زده و در روغن با شعله ملایم تفت داده تا سرخ شود.
مرغ را کنار گذاشته در همان روغن دو تا پیاز متوسط و نگینی خرد شده رو تفت دهید تا خوب طلایی شود. بعد دو، قاشق رب گوجه زده و، گذاشته خوب رنگ بدهد و خوش طعم شود. کمی نمک و فلفل سیاه بزنید. دولیوان آب اضافه کنید و تکه های مرغ رو اضافه کرده، شعله رو کم کنید تا مغزپخت شود. بعد از پخت مرغ بادمجونای سرخ شده رو روش بچینید.
به اندازه دلخواه غوره بی دانه اضافه کنید دو سه تا گوجه رو داخل خورشت بیندازید(اگه گوجه فرنگیها درشت بودن نصف کنید) و حداقل ده دقیقه دیگر زمان دهید تا با هم بپزد و جا بیفتد. و در آخر پخت کمی زعفران دم کرده اضافه کرده و با کته یا پلو سرو کنید.
این خورش نکته خاصی نداره فقط اینکه اجازه بدید خورش جابیفته ومرغ خوب بپزه.