مسقطی دوشاب – آموزش درست کردن دسر مسقطی با روش آسان

آموزش آشپزی دسر

اموزش درست کردن دسر مسقطی دوشاب:

مسقطی دوشاب

طرز تهیه مسقطی دوشاب:

مواد مورد نیاز:

  • 1 پیمانه نشاسته
  • 2/5 پیمانه آب
  • 1/5 پیمانه شیره انگور
  • 1/2 استکان گلاب

آب سرد و نشاسته رو با هم مخلوط کنید تا نشاسته حل بشه،بعد شیره انگور رو اضافه کنید و روی گاز با شعله ملایم بذارید،به طور مداوم هم بزنید تا قوام بیاد و ته نگیره و به حالت فرنی بشه،بعد بهش گلاب رو اضافه کنید.شعله گاز رو کم کرده و از شعله پخش کن استفاده کنید،روی قابلمه دمکنی بذارید تا خامی نشاسته در بیاد حدود ۲۰ دقیقه در حالت دم بذارید و هر ۳ دقیقه یکبار فقط درش رو بردارید و هم بزنید تا جایی که وقتی با قاشق مخلوط میکنید مواد حباب بزنه این یعنی خامی مواد گرفته شده. بعد از روی حرارت بردارید روی ظرف سرو خودتون بریزید و بذارید خنک بشه،بعد که خنک شد با هر چیزی که دوست دارید تزیینش کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image