طرز تهیه کوفته برنجی – آموزش آشپزی و دستور پخت کوفته برنجی خوشمزه

آموزش آشپزی غذای ایرانی

دستور پخت و طرز تهیه کوفته برنجی:

طرز تهیه کوفته برنجی

مواد لازم:

  • گوشت چرخکرده مخلوط ۳۰۰ گرم
  • برنج ۱پیمانه
  • لپه نصف پیمانه
  • پیاز ۱ عدد متوسط
  • سبزی کوفته (ترخون.مرزه.نعنا.شوید.ریحون. تره.پیازچه)
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • آرد برنج ۲ ق غ
  • برای مواد داخل کوفته(آلو.زرشک.کشمش.پیازداغ)
  • ادویه (نمک.فلفل.زردچوبه.زیره)

طرز تهیه کوفته برنجی:

اول از همه برنج و لپه رو با هم میپزیم به اندازه ای که برنج و لپه نیم پز بشن و آبکش میکنیم و میزاریم آبشون کامل برا
بعد پیاز رو رنده میکنیم و آبش کامل میگیریم گوشت رو باهاش مخلوط میکنیم


از مواد برنج و لپه اندازی ۱ لیوان کنار میگذاریم و بقیه مواد به گوشت اضافه میکنیم و داخل غذا ساز میریزیم و چند پالس میزنیم تا مواد با هم مخلوط بشن و تخم مرغ و سبزی رو اضافه میکنیم و چند پالس دیگه میزنیم تا حدی که برنج و لپه و گوشت تا حدی باهم یکدست بشن ولی نباید کاملا له بشن . مواد رو به ظرف منتقل میکنیم و حالا ادویه ها و آرد برنج و اون ۱ لیوان برنج و لپه رو اضافه میکنیم و ورز میدیم تا منسجم بشن . موادمون داخل یخچال میزاریم حدود یه ربع تو این فاصله مواد داخل کوفته رو آماده میکنیم . زرشک و کشمش و پیاز داغ با هم تفت میدیم کنار میزاریم و آلو هارم از قبل خیس میکنیم


حالا از موادمون به اندازه یه نارنگی برمیداریم تو دست پهن میکنیم و از مواد داخلش میریزم و گردش میکنیم و دوباره داخل یخچال میزاری یه ربع و برای درست کردن سس ۳ قاشق رب گوجه رو با دو قاشق پیاز داغ و ادویه تفت میدیم بش ۱ لیتر آب اضافه میکنیم و میزاریم تا به جوش بیاد و بعد کوفته ها رو دونه دونه به آب در حال جوش اضافه میکنیم میزارم تا حدود ۱ ساعت بپزه
نکته۱. حتما کوفته هارو دونه دونه اضافه کنید و چند ثانیه بینشون فاصله بزارید و تا بیس دقیقه اول بگذارید تا با همون شعله زیاد بجوشه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image