طرز تهیه سیر ترشی – آموزش درست کردن سیر ترشی با روش آسان و حرفه ای

آموزش آشپزی غذای ایرانی

آموزش درست کردن و طرز تهیه سیر ترشی :

طرز تهیه سیر ترشی

طرز تهیه سیر ترشی :

  • سیر یک كیلوگرم
  •  سركه حدود یک لیتر
  •  نمک  یک قاشق غذاخوری
  • شیره انگور سه قاشق غذاخوری

بوته‌های سیر، در بهار تازه است و برای تهیه این ترشی مناسب می باشد. چندین لایه از پوست روی آن‌ها جدا كنید تا حبه ها مشخص شوند اما بوته‌ها به صورت درسته باقی بمانند و از هم جدا نشوند. به عبارت دیگر، بوته‌های سیر فقط باید یك لایه پوست داشته باشند و ریشه آن هم گرفته شود.


در فصل های دیگر- كه سیر خشك در دسترس می‌باشد- به مدت یك روز آن را بخیسانید. سپس ریشه و پوسته‌های اضافی را بگیرید و آن را در صافی بریزید تا خشك شود .اگردوست دارید سیرها را ،حبه حبه کنید درون شیشه بریزید روی سیرها را سرکه ویک قاشق نمک بریزید وسیرترشی مرواریدی داشته باشید


 سپس سیرها را به‌طور مرتب درون شیشه بچینید، یك قاشق نمك به آن بیفزائید و سركه رویش بریزید تا كاملاً روی آن را بگیرد. پس از گذشت چند روز سركه به خورد سیرها می‌رود و سر آن‌ها خالی می‌شود. مجدداً سركه اضافه كنید تا ظرف پر شود. حدود سه قاشق شیره انگور اضافه کنید رنگ و طعم بهتری به سيرترشی می دهد. پس از گذشت سه ماه سیرترشی آماده است,,هر اندازه زمان رسیدن سیر ترشی طولانی تر شود خوشمزه ترخواهدشد،درجای خنک ودورازنور نگه داری کنید
نکته: میتوانید شیره انگور را حذف کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image