طرز تهیه و دستور پخت عدس پلو مجلسی:

دستور پخت عدس پلو خوشمزه:
مواد مورد نیاز:
- برنج سه پیمانه
- عدس یک پیمانه
- گوشت چرخ شده ۲۰۰ گرم
- پیاز رنده شده برای قلقلی یک عدد
- نمک، فلفل سیاه ، زردچوبه
- ادویه پلویی برای داخل برنج
- کره ۱۰۰ گرم
- کشمش حدود یک لیوان
- پیاز داغ
عدس را با مقدار کمی آب و نمک بگذارید نیم پز شود و آبش تبخیر شود. گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و ادویه ها، ورز دهید و آن را به صورت توپ های قلقلی در آورید. سپس آن ها را در روغن سرخ کنید. برنج را بعد از شستن با نمک حدود یک الی سه ساعت خیس کرده سپس آن را در آب جوش ریخته نزدیک آبکش کردن برنج عدس پختهشده رواضافه کنید که برنج وعدس خوب مخلوط بشن بعد آبکش کنید، لابه لای برنج ادویه پلویی،ریخته اجازه دهیددم،بکشد.
کشمش را بعد از شستن وخشک شدن با کره تفت دهید. عدس پلو را با زعفرون گوشت قلقلی ، کشمش و پیاز داغ سرو کنید.
نکته:
میزان کشمش دلخواه است می توان بیشتر مصرف کرد.
به جای کوفته قلقلی می توان از مرغ یا … استفاده کرد.