بروسکتای قارچ – آموزش آشپزی و طرز تهیه غذای مخصوص گیاهخواران

آموزش آشپزی غذای ملل

رسپی بروسکتای قارچ:

بروسکتای قارچ

طرز تهیه بروسکتای قارچ:

بروسکتای قارچ میتونه یک پیش غذا و یا یه غذای سبک در کنار یک سالاد باشه و البته یه غذای خوب گیاهی برای دوستان وجیترین (گیاهخوار)

مواد مورد نیاز:

  • نان چاپاتا
  • قارچ ۱۰ تا ۱۵ عدد
  • سویا سس ۱ ق غ
  • سس ورچستر ۲ ق غ
  • کره ۲۰ گرم
  • جعفری ۱ دسته کوچک
  • پیازچه ۴ عدد
  • پنیر لبنه ۲ ق غ
  • پنیر چدار پروسس ۱ ق غ
  • پودر سیر و فلفل سیاه

نان رو به صورت تکه های ۱.۵ سانتی برش میزنیم و تست میکنیم تا برشته بشه (اگر تستر در دسترستون نیست تو تابه هر طرف به مدت ۱ دقیقه تست کنید )
پیازچه و جعفری ریز خرد کرده و با پنیر لبنه و چدار مخلوط میکنیم و از مواد روی تست ها میمالیم
قارچ هارو خرد میکنیم و با کره و پودر سیر و فلفل سیاه در حد ۳ تا ۴دقیقه تفت میدیم و در آخر سویا سس و سس ورچستر اضافه میکنیم و از موادمون روی نان ها میزیریم

نکته۱. از هر نانی به دلخواهتون میتونید استفاده کنید
نکته۲. اگر سس ورچستر در دسترس نبود از سویا سس و ۱ ق چ شکر و ۱ ق م سرکه استفاده کنید
میزان موادی که گفتم برای ۴ عدد بروسکتا هست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image