طرز تهیه لواشک آلو خانگی خوشمزه:

اموزش درست کردن لواشک آلو خانگی:
آلوها روبعدازشستن نصف کردم. هسته شو درآوردم. همه آلوها رادرقابلمه ریختم بایه لیوان آب پختم .وقتی آلوها نرم شدن بسته به ذائقه تون نمک و واگه دوست دارید ملس بشه کمی شکراضافه کنید .من یه قاشق نمک ویه قاشق شکراضافه کردم .بعد از اینکه آلوها له شدن توصافی ریختم تاپوره آلو ها خارج بشه و فقط پوست اضافه باقی بمونه. بعد کف سینی رو با قلمو کمی چرب کردم .سلفون کشيدم وپوره آلوها رو روی سلفون کف سینی ريختم .بعد جلوی آفتاب گذاشتم تاچندروزخشک شدن .
میتونید باهمین دستور باترکیب میوه های دیگه هم لواشک های خوشمزه درست کنید.
واما این آلو خشک های خوشمزه وخوشرنگمون
برای خشک کردن آلو داخل یه قابلمه اب ریخته و بزارید بجوشه. وقتی آب جوشید کمی نمک اضافه کنید وآلو های شسته روبه آب جوش اضافه کنید. دقت کنیدالوها نپزن چندثانیه، کافیه فقط یه ترک روشون ایجاد بشه.آلوها رو از اب جوش خارج کرده و در آبکش بریزید،
بعد بزارید داخل سبد یا سینی جلوی آفتاب( روی هم نیفتن) خشک بشن. هر چند وقت یکبار آلو ها رو زیر و رو کنید که یکدست خشک بشن .وقتی خوب خشک شدن داخل یه آبکش بریزید .آب بگیرید روش که گرد و خاکی اگه گرفته خارج بشه و اجازه بدید کاملاخشک بشن .
بعد خشک شدن در زیب کیپ بسته بندی کرده ودریخچال یا فریزر نگه داری کنید و در انواع غذاها استفاده کنید. باهمین دستور انواع آلو رومیتونید خشک کنید.
آلوهای من دونوع بود یکیش آلو سیاهه.
هرسال باهمین دستور خشک میکنم عالی میشن آلوهای پارسالم تازه تموم شدن.
نوش جان