خورشت لوبیا سبز – آموزش آشپزی و طرز تهیه خورش خوشمزه و سنتی

آموزش آشپزی غذای ایرانی

طرز تهیه خورشت لوبیا سبز با روش آسان:

خورشت لوبیا سبز

دستور پخت خورشت لوبیا سبز :

گوشت رو جداگانه با مقداری آب، یک عدد پیاز، فلفل سیاه و زردچوبه نیم پز کنید. (اگه لوبیاتون پخته ست گوشت رو کامل بپزید)
یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده و در مقداری روغن تفت دهید. لوبیاسبز رو اضافه کرده و تفت دهید. مقداری زردچوبه و فلفل سیاه ،کمی دارچین و درصورت تمایل یه قاشق زعفران دم کرده اضافه کنید. بعد گوشت نیم پز رو اضافه کرده و تفت دهید. دو قاشق رب گوجه فرنگی رو اضافه کرده و همه مواد رو باهم خوب تفت دهید.


آب گوشت رو صاف کرده و به مواد اضافه کنید. به مقدار لازم نمک اضافه کنید. بعد از چند جوش حرارت رو ملایم کنید تا خورش بپزد و خوب جا بیفتد. در اواخر پخت مقداری غوره و گوجه فرنگی و در صورت تمایل آب غوره اضافه کنید.
در کنار برنج سرو کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image