آش دوغ – آموزش آشپزی و طرز تهیه آش دوغ خوشمزه با روش آسان

آموزش آشپزی غذای ایرانی

طرز تهیه آش دوغ با روش اسان:

آش دوغ

مواد مورد نیاز:

  • نخود پخته شده یک پیمانه
  • برنج نیم دانه یاایرانی یک پیمانه
  • ماست پرچرب یک کیلو
  • دوغ دو لیتر
  • آب یک لیتر
  • سبزیجات (تره، گشنیز، برگ سیر تازه، برگ چغندر) نیم کیلو
  • آرد یک قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ یک عدد
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • فلفل سبز تند به دلخواه

دستور پخت آش دوغ خوشمزه:


ابتدا ماست را با همزن به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه هم می‌زنیم تا کاملا شل شود. آرد اضافه میکنیم هم میزنیم
سپس کم کم دوغ و آب را به ماست اضافه کرده و باز هم میزنیم تا کاملا یکدست شود
یک عدد تخم مرغ را داخل مخلوط دوغ شکسته و باز هم می‌زنیم تا کاملا تخم‌مرغ باز شود. (تخم‌مرغ از بریدن دوغ در زمان پخت جلوگیری می‌کند)


مخلوط دوغ و تخم مرغ را که کاملا یکدست شده روی حرارت زیاد اجاق قرار می‌دهیم و با قاشق هم می زنیم. یک پیمانه برنج خام را شسته و به مواد روی اجاق اضافه کرده و مرتب آن را هم می‌زنیم تا دوغ نبرد.
زمانی که دوغ شروع به قل زدن کرد، سبزی‌هایی که از قبل آن ها را شسته و خرد کرده‌ایم( اگه سبزیجات محلی هم دارید که عالیه) را به آش اضافه می‌کنیم. فلفل های سبز را اضافه می کنیم.


وقتی آش جوشید زیر حرارت را کم کرده و اجازه میدهیم تا آش با حرارت ملایم نیم ساعت دیگر بجوشد. در اواخر پخت نخود پخته شده را اضافه میکنیم.
بعد از آماده شدن آش دوغ را در ظرف مورد نظر ریخته و با نعنا داغ یافلفل یا…روی آن را تزیین می‌کنیم.
البته رنگ آش دوغم سفیدتره شب عکس انداختم نورچراغ یه کم رنگشو عوض کرده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image