آبگوشت مرغ با گوجه فرنگی و بامیه – آموزش آشپزی و طرز تهیه آبگوشت مرغ

آموزش آشپزی غذای ایرانی

دستور پخت آبگوشت مرغ با گوجه فرنگی :

آبگوشت مرغ با گوجه فرنگی

اموزش اشپزی و طرز تهیه آبگوشت مرغ با گوجه فرنگی و بامیه :

آبگوشت مرغ با گوجه فرنگی وبامیه تازه

یه غذای فوق العاده خوشمزه و سالم

در قابلمه مقداری روغن اضافه کرده یک عددپیاز درشت نگینی خردشده رو اضافه کنید وتفت دهید، به اندازه لازم گوشت مرغ اضافه کنید کمی تفت داده زردچوبه ،فلفل سیاه و کمی نمک اضافه کنید چندعدد گوجه فرنگی رنده یاپوره شده اضافه کنید و اجازه دهید کاملا گوجه‌فرنگی سرخ وابش کشیده شود .

یک قاشق رب گوجه فرنگی اضافه کنید وتفت دهید به مقدارلازم آب جوش اضافه کنید درب قابلمه رابگذارید تابپزد ،بعداز نیم ساعت به اندازه دلخواه بامیه پاک شده و شسته رواضافه کرده،دوعددسیب زمینی قاچ کرده را اضافه کنید و دوباره یک ساعت با حرارت ملایم اجازه دهید آبگوشت بپزدوجابیفتد ،دراواخرپخت نمک غذارااندازه کرده ودوقاشق غوره به آبگوشت اضافه کنید. نوش جان


الان که فصل این گیاه پرخاصیته میتونید با روش بلانج کردن بامیه روفریزکنید.
یه قابلمه اب روبزارین جوش بیاد کمی نمک اضافه کنید چند دقیقه بامیه ها روداخل آب جوش بریزید،بعدبلافاصله داخل آب یخ بریزید که بهشون شوک وارد بشه تارنگشون سبز بمونه،
بامیه هارودرآبکش بریزید،درنهایت بسته بندی کرده وفریزر کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image