طرز تهیه نان غنچه ای خوشمزه:

اموزش درست کردن نان غنچه ای با روش آسان:
مواد لازم:
- 1 لیوان شیر ولرم
- 1 لیوان آب ولرم
- یک قاشق غذاخوری مخمر خشک
- 1 قاشق غذاخوری شکر
- 1 قاشق چایخوری نمک
- 4-5 فنجان آرد (با کنترل اضافه کنید ، هر آرد ممکن است متفاوت باشد)
برای کشیدن روی نان ها؛
1 فنجان شیر
2 قاشق غذاخوری آب
آماده سازی :
مواد را داخل ظرفی که قراره ورز دهیم قرار میدهیم .یک خمیر نرم به دست می آوریم . می گذاریم تا تخمیر شود. خمیر تخمیر شده را به مرنگ های همسان تقسیم می کنیم. خمیر را به اندازه یک پیش دستی پهن می کنیم. یک برش از لبه به وسط ایجاد می کنیم. آن را به شکل رول می پیچیم. آن را به صورت عمودی روی سینی قرار می دهیم. بگذارید 10-15 دقیقه روی سینی فر استراحت میدیم تا دوباره تخمیر شود.
شیر و آب را مخلوط کرده و روی نان میکشیم، و داخل فر میگذاریم .برای اینکه نون هامون بافت خوبی داشته باشن داخل یک ظرف مستطیلی یا مربع شیشه ایی یا هر چیزی که قابل گذاشتن داخله فره 1 لیوان آب میریزیم و می گذاریم زیر فر (طبقه ی پایین نان ها) آن را در فر با دمای 200 درجه می پزیم تا قهوه ای شود. سپس از فر درآورده و نوش جان میکنیم