طرز تهیه پیتزا رولی – آموزش درست کردن پیتزا رولی خوشمزه با روش آسان و سریع

آموزش آشپزی غذای ملل

دستور پخت و طرز تهیه پیتزا رولی خوشمزه:

طرز تهیه پیتزا رولی

اموزش اشپزی و طرز تهیه پیتزا رولی با روش آسان:

مواد لازم خمیر:

  • 1 فنجان شیر ولرم
  • 1 فنجان آب ولرم
  • 1/2 (نصف) فنجان روغن مایع
  • 1 بسته مخمر فوری (10گرم)
  • یک قاشق غذاخوری شکر
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • آرد به مقدار لازم (حدود 3 لیوان) کنترل شده اضافه کنید.

برای سس:

  • 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی مخلوط (رب فلفل و گوجه فرنگی)
  • مقداری آب برای باز شدن (برای پخش آسان روی خمیر)

مواد داخل پیتزا:

  • 1 عدد فلفل قرمز کاپیا
  • 2 عدد فلفل سبز
  • 2 عدد گوجه فرنگی
  • نصف کاسه پنیر فتا(میتونید پنیر پیتزا رو جایگزین کنید)
  • نصف کاسه کالباس
  • 15-20 زیتون
  • نمک ، فلفل ، آویشن
  • زرده تخم مرغ

داخل ظرفی مخمر ، شیر و شکر را مخلوط کرده روی ظرف را بپوشانید . به مدت 10 دقیقه استراحت دهید تا مخمر فعال شود.
سپس روغن و نمک را اضافه کرده و آرد را کم کم اضافه کنید و ورز دهید تا یک خمیر نرم اما نه چسبناک بدست آید.
روی خمیر را پوشانده و 1 ساعت استراحت دهید تا تخمیر شود.


مواد داخل پیتزا را خرد کنید.
بعد از تخمیر خمیر آن را روی پیشخوان پهن کنید.
خمیر باز شده را آغشته به سس کرده و تمام مواد را به صورت مساوی روی آن پخش کنید. نمک و فلفل و آویشن مطابق سلیقه خود روی مواد بپاشید و خمیر را با احتیاط رول کنید. سپس خمیر را با کمک چاقو برش زده و روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشاندید با فاصله بچینید و کمی فشار دهید.


زرده تخم مرغ را روی لبه و کمی روی خمیر بزنید . به مدت 20 دقیقه داخل سینی فر استراحت دهید تا دوباره تخمیر شود ، سپس داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده بپزید. نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image