• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    رسپی کیک شکلاتی : طرز تهیه کیک شکلاتی با روش آسان

    رسپی کیک شکلاتی

    طرز تهیه و رسپی کیک شکلاتی مثل کافی شاپ:

    مواد لازم:

    • 3 عدد تخم مرغ بزرگ
    • 1 لیوان شکر
    • نصف لیوان شیر
    • نصف لیوان روغن مایع
    • 1 بسته بکینگ پودر (10گرم)
    • 1.5 _ 1 لیوان آرد
    • 3 قاشق غذاخوری کاکائو

    برای خامه:

    • 1 بسته کرم شانتی
    • 1 لیوان شیر
    • 160 گرم شکلات شیری

    برای سس شکلات:

    • 2.5 لیوان شیر
    • 1.5 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت (قاشق سرصاف)
    • از نصف فنجان کمی بیشتر شکر
    • 2.5 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
    • 40 گرم شکلات (اختیاری)

    رسپی کیک شکلاتی خوشمزه و آسان:

    شکر و تخم مرغ را تا زمانی که کف کند با همزن بزنید حدود 8 دقیقه. سپس شیر و روغن اضافه کنید و پس از 2 دقیقه هم زدن، مواد خشک را الک کنید و اضافه کنید.
    کیک در فر که به مدت 5 دقیقه با دمای 180 درجه از قبل گرم کردید به مدت 35_45 دقیقه بپزید. زمان پخت کیک بسته به هر فر متفاوته و حتما بعد از 30 دقیقه اول پخت کیک کنترل شود.


    برای خامه کرم شانتی و شیر را با همزن بزنید تا فرم خامه بگیرد. بعد شکلات را به روش بنماری ذوب کرده و به خامه فرم گرفته اضافه کنید. (شکلات ذوب شده را بعد از خنک شدن به خامه اضافه کنید در غیر این صورت خامه فرم گرفته آب میشود.)
    5 دقیقه بعد از خارج کردن کیک از فر ، کیک را با 1 لیوان شیر خیس کنید. پس از سرد شدن کامل کیک، روی آن را با خامه بپوشانید و در پایان سس شکلات را تهیه کرده روی آن بریزید، یک شب استراحت دهید و بعد سرو کنید.


    برای تهیه سس شکلات تمام مواد را مخلوط کرده روی حرارت بپزید تا زمانی که قل بزند بعد از روی اجاق بردارید مدام هم بزنید تا کاملا خنک شود بعد روی خامه بریزید.

    نکته :

    اگر سس شکلات را داغ روی خامه بریزید خامه ذوب میشود. اگر بعد پخت سس شکلات ان را مدام هم نزنید تا خنک شود و به حال خود بگذارید که خنک شود سس پوسته پوسته میشود و شکل دلپذیری نخواهد داشت.

    رسپی کیک شکلاتی

    About The Author