طرز تهیه کیک کشمش و گردو – آموزش درست کردن کیک گردویی آسان در خانه

آموزش آشپزی کیک و شیرینی

دستور پخت و طرز تهیه کیک کشمش و گردو خوشمزه:

طرز تهیه کیک کشمش و گردو

اموزش درست کردن و طرز تهیه کیک کشمش و گردو با روش آسان:

عاشق این کیکم
هم راحته هم خوشمزست هم خوش بافته هم مزه بچگیامو میده

مواد مورد نیاز:

  • تخم مرغ ۴ عدد درشت
  • شکر سه چهارم پیمانه
  • شیر سه چهارم پیمانه
  • روغن سه چهارم پیمانه
  • آرد دو و نیم پیمانه
  • بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
  • هل نصف قاشق چایخوری
  • وانیل نصف قاشق چایخوری
  • (میزان هل و وانیل همیشه بستگی به کیفیت و مرغوب بودن داره)
  • گردو و کشمش به مقدار دلخواه

فر را روی دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید.
آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک کنید.
تخم مرغ وشکرو وانیل را با دور تند همزن ۷ دقیقه بی وقفه بزنید(این مرحله مهمترین مرحله برای همه ی کیکهاست) اجازه بدین کاملا سفید و کشدار شود.


روغن و شیررا به ترتیب به مواد اضافه و هرکدام را ۳۰ ثانیه هم بزنید.هل را اضافه کنید.
مخلوط آرد را طی سه مرحله به آرامی با لیسک یا قاشق چوبی یه صورت دَورانی هم بزنید.
کشمش و گردو را در یک قاشق نشاسته ذرت بغلطانید( اگه نداشتین با یک قاشق آرد،ولی ترجیحا نشاسته ذرت ) و به مخلوط کیک اضافه کنید ، این کار از ته نشین شدن کشمش و سوختن جلو گیری میکنه.
۳۵ تا ۴۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده.

پ.ن: حتما حتما حتما نیم ساعت قبل تمام مواد رو از یخچال خارج کنید تا کاملا به دمای محیط برسه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image